Přejít na obsah

Otesánek eFSíííí

Doporučené příspěvky

kamaráde, do auta už nedám ani kačku! :P a na pohárek to stejně nikdy nebude... :lol:

Njn to jsem si neuvedomil, ze se ti ted naskytla jina moznost investice ;) Ono je to mozna lepsi, me by spis zajimalo co to bylo za motor a jeste jsem si ted tak vzpomnel ze mel vlastne volant vpravo :lool:

Odkaz ke komentáři
Tak tatko zase zpatky k autum :lol:

Dneska jsem na D1 potkal superba se ctyrma vyfukama a vzadu mel napsano TSI, akorat ze SI bylo cervene ... ze by Skodovka chystala neco noveho, auto melo zelenou SPZku. Kazdopadne ty vyfuky tomu hodne pasovali...a jestli je to na moji TSi tak by se mi to libilo :lool:

A co ty Vorliku porad se nenechas na to ukecat, Otesankovi by to urcite pasovalo :P

bylo jiz oznameno jedna se o 2.0 T(F)SI

Odkaz ke komentáři

Aha to jsem nevedel a to bude ta sama vykonova varianta jako RSo?

Ted by me zajimalo proc to ma pravostrane rizeni, kdyz to testujou tady ;)

To Vorlajz: Ze by konecne Kralovska rodina prisla na to jaka auta sou poradna a ne ty jejich kraksny :P :lool: :lol:

Odkaz ke komentáři
jsem vcera vezl na chalupu pytel pisku do bazenovy filtrace a ten svinak se mi v kufru trhnul o to oko na uchyceni site a vubec to neslo z toho cernyho koberecku vysat!!! Grrrrrr dplyyyyy.... :o

Jj ten pisek to je pekna svina to znam, od te doby ho vozim vzdy bud na vozejku a nebo v dalsim igelitovem pytli :P Ja jsem teda tenkrat jeste mel gumovou vanicku, takze to nebylo tak hrozne, ale ta troska co se chytla povolila az po tepovani ;)

Odkaz ke komentáři

hmm... ta cena je oki... mě teda taky přijde, že ty gumy moc nevydrží...asi je to jízdním stylem.... nevím... letní jsou po 30 tis. v prdeli... a ty zimní taky .... teď je dorazím a počítám, že na konci května dám ty nový letní ZeroRosso Pirelli ;)

Odkaz ke komentáři

no tak ja nevim co na to jinyho rict, nejsem sam kdo to tvrdi. Skaja mel plnou hubu kecu ze do nich pujde aby si to overil a nakonec se na to vysral. Zajimave je ze to netvrdime jen my uzivatele, ale i testy pneu, primacy HP je proste guma ktera drzi na silnici jak ma a opotrebuje se minimalne. I kdyz nerad ocitituju majitele hificaru, nejsem tak bohatej abych si kupoval levny veci. Nerikam ze pirelli je spatna guma ( i kdyz o tech co mam na zimu si myslim svoje ) , ale pokud ti prijde 30Tkm malo rikam ze jsou gumy co zvladnou vic

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...