Přejít na obsah

sm0g-ovo eMBéčko

Doporučené příspěvky

Zítra konečně pro auto a co mi jako první lakýra řek? Cenu, ale tu nějak moc nechci uveřejňovat pač mě trocha zaskočila i když by asi nemusela, Lupino by to za takovou cenu neudělal a že Lupino je PAN lakýrník :)... a že kola oblepoval 2 a pul hodiny :D , zítra je nejspíš nahodím na auto a doložím fotku a nebo si to nechám na volný víkend :)

Upraveno uživatelem sm0g
Odkaz ke komentáři

Budu dělat co mužu, ale už ráno proto pojedu, někdy okolo 9, tak kolem 10 pul 11 jsem doma a jdu hnedka nahazovat :D no už se těším na výsledek taky, navíc mi dojdou nové blinkry boční+lišta do předního nárazníku tak si asi ještě pohraji s folii co tu mám a s lištama bočníma, pak by fotka byla lepší :D

Odkaz ke komentáři

Jelikož se to minulej rok nestihlo tak až tento proběhla přestavba na FL i zadek, no líbí se mi to víc jak předtím, těch předFL u nás jezdí tolik že za 2km to na prstech dvou ruk nespočítáte.. :D

Já jsem s výsledkem spokojen :)

post-16108-0-37789900-1399385585_thumb.jpg

Upraveno uživatelem sm0g
Odkaz ke komentáři

Pfff prohlásil si že nemít černý auto tak máš.... ? :D Křídlo ne, fakt mi ho už rok posílá asi 5 lidí, mají adresu, jsou z Prahy a nic mi nedošlo, nakonec ten zadek je i hezčí bez křídla bych řekl... Trocha více do černé hodím lišty a bude to zas o kousek lepší..

EDIT: nepřidal, lakýra je našel a nalepil, měl jsem je u lišt když jsem je kupoval, já je asi sundám stejnak.. :D

Upraveno uživatelem sm0g
Odkaz ke komentáři

Závy: Opravdu je ta anténa tak dlouhá že dát vedle sebe dvě japonský ku*vy tak je obě pleskneš přez prdel :D Už mám doma origo face ;)

Nevím čím to je, ale jak zrcadlovka tak mobil to dělá, o víkendu je zkusím umýt a opláchnout celé auto jen šamponem, uvidíme co to udělá :)

Já tam ty kousky na blatníku nechám :D Sundat se daj vždycky :D

Košín: žádný strachy pane, vše je v řešení, aneb zítra a ve čtvrtek jdu do práce tzv. ráno vstanu a večer padnu a na auto ani nemáknu, v pátek vyzkouším něco s těma lištama :) A folií a přijdou ty boční blinkry a do předu lišta :)

Upraveno uživatelem sm0g
Odkaz ke komentáři

No Maro, abych řek pravdu mě se červená začala líbit až když jsem to předělal na face, teďka ty kola k tomu sedí neskutečně dobře a nedokážu si je ani představit s černou lesklou jak jsem puvodně zamýšlel...

Ono se to mluví, ale když jsem jel od lakýry tak nevím jestli jsem vletěl na hrbolek a při rychlosti jsem to jen Já nepocítil, ale byla to dobrá rana, okamžitě čtverky a už sem klečel a hledal olej, to stejný kdy jedu třeba do práce a je tam napojená silnic na silnic a když to nemužu vzít v protisměru tak musím hodně zbrdit, jednou jsem to prolítl a zas taková mr*a, mám prostě strach a to jestli se plazím s tím že je guma od lemu nemá nic moc společnýho když to dělá profil, zas si vemte že třeba lidi maj zvednutej motor, Já nejsem zas tak dole to vím že není jen tak na proražení vany, ale když jedu přez hrbolek tak radši zpomalím na dvojku a přejedu to sklidem... ty rany mě totiž děsí :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...