Přejít na obsah

Modelový rok 2013


160R

Doporučené příspěvky

přesně tak, pokud občas jezdí někdo do německa, zjistí, že tam není tolik rádií jako u nás, dokud pak nezjistí, kolik se jich vysílá přes DAB....

 

například v Bavorsku chytíš na analog rádiu tak 5 stanic a v DAB: http://digitalradio.de/index.php/de/sender-in-ihrem-bundesland/bayern

 

je to tam dělané trošku jinak než u nás, v CR se chytají digi rádia přes DVB tuner, až na tu děsnou kvality pokrytí OK, ale DAB je šířenej trošku jinak, vysílají ho FM vysílače a má lepší vykrytí

Upraveno uživatelem Rolbař
Odkaz ke komentáři

U ostatných modelov čo si spomínam tak šetrenie - F2/R odpadajú predĺžené servisné intervaly, zmena osvetlenia ŠPZ, a niektoré zo zmienu OII sa týkajú aj Y a SII.

 

Diaľničné svetlá sú funkcia, ktorá v prípade vybavenia auta svetelným senzorom rozsvieti stretávacie svetlá, ak auto pôjde rýchlosťou aspon 140 km/h po dobu aspoň 10 sekúnd. Potom ak rýchlosť klesne pod 65 km/h na dobu aspoň 2 minúty, svetlá sa znova vypnú. Toto bude riešené zmenou kódovania dažďového senzora, túto vlastnosť je možné vypnúť už aj teraz...

Odkaz ke komentáři
Guest Diesel Hater

Diaľničné svetlá sú funkcia, ktorá v prípade vybavenia auta svetelným senzorom rozsvieti stretávacie svetlá, ak auto pôjde rýchlosťou aspon 140 km/h po dobu aspoň 10 sekúnd.

 

sorry za offtopic otazku, ale akurat mi "dialnicne svetla" prisli do rany:

pre dialnicne svetla je potrebne splnit este nejake podmienky okrem +140kmh +10sekund? mam tuto funkciu zapnutu a pri testovani sa pri tempomatovych 141kmh +10sekund svetla nezapli

faktom je, ze sa zapinaju vzdy ked sa zrovna ponahlam a nesustredim sa na to, cize ustalena jazda +/-160-180kmh a teraz neviem ci je to bug alebo feature... :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

aha FL auto, no pokud se udaj na maxidotu shoduje s tim co ukazuje rucicka ( predpokladal bych ze to tak je aby libi nevolali do skodovky ze jie to ukazuje denaj kdivne) tak to nebude 141 kmh ale pri hodnote vyssi, protoze hodnotu kterou auto ukazuje je nezsi, nez skutecna. Zkus to podle GPS. Me rychlomer na 18" ukazuje o 6% mene.

Odkaz ke komentáři
Guest Diesel Hater

aha FL auto, no pokud se udaj na maxidotu shoduje s tim co ukazuje rucicka ( predpokladal bych ze to tak je aby libi nevolali do skodovky ze jie to ukazuje denaj kdivne) tak to nebude 141 kmh ale pri hodnote vyssi, protoze hodnotu kterou auto ukazuje je nezsi, nez skutecna. Zkus to podle GPS. Me rychlomer na 18" ukazuje o 6% mene.

 

je to divne, nevyznam sa do roznych technickych specialit detailne ale udajne cislo na maxidote (rychlost) by sa malo zhodovat so skutocnou rychlostou, ktoru napr. dostava aj jednotka ktora riadi ABS a ESC (fakt sa ospravedlnujem za nepresnosti a vyslovene nezmysly, nie som odbornik), cize to cislo by asi malo byt v ramci moznosti +/- presne. V aute je vsetko originalne vratane kolies - auto je len 2 tyzdne stare.

 

Zrovna vcera som stravil na dialnici pol dna, tempomat nastaveny presne na 140 a svetla sa rozsvietili az ked som musel zrychlit na cca 160.

Jasne ze to nie je nejaky zasadny problem len ma to zaujalo, lebo spravanie sa svetiel nefunguje podla manualu.

 

S tou GPS je to dobry napad, skusim jednak porovnat udaj s maxidotu a GPS + skusim sa specialne zamerat na hranicnu hodnotu, kedy sa svetla skutocne rozsvietia.

Odkaz ke komentáři

Dix: Bola naplnená kapacita výroby verzií 4x4, takže už nejde objednať žiadna OII 4x4, teda ani Scout. Reštrikcia sa netýka Yetiho ani Superbu, len OII.

S predstavením Rapidu veru neviem, nezdá sa mi to. Šampionát má začať koncom týždňa a ak by to malo byť, už by nejaké info presiakli von.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Skoda zverejnila: "Nejrychlejší Octavia v nabídce mladoboleslavské značky dostane paket s příznačným názvem „Speed“. Za atraktivní cenu 14 900 Kč obohatí výbavu modelů Octavia RS a Octavia Combi RS o černě lakovaná 18" kola Neptune, rádio Bolero se Sound systémem s 12 reproduktory a interiérem RS Red s kůží Alcantara s červeným prošíváním. Standardní barvou pro vozy s paketem Speed bude zelená metalíza Rally."

Upraveno uživatelem zdeno77
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...