Přejít na obsah

Chip 1,9 tdi 77kw najeto 265000 km

Doporučené příspěvky

Přesně tak to mám v plánu, zálohu dělal. Ještě se nabízí jedna otázka, s tím autem od novýho jezdila nějaká ženská - obchoďačka pouze dálnice a turbo je prý původní. No a vzhledem k tomu že má 275 tisíc by mělo mít turbo už fakt na čase. Takže je možný, že ten soft nemusí bejt uplně špatnej. Jak jsem psal už dřív křivka momentu klesá po 3 tisících, ale po chipu jsem rozdíl v křivce proti originálu nepozoroval. Je možný, že dělá všechno tohle jen turbo? (vysokou spotřebu i to, že auto zatáhne až od 2,5 a jenom do 3 tisíc) Podotýkám, že po chipu bylo asi 8 tisíc vše v poho.

Odkaz ke komentáři

Přesně tak to mám v plánu, zálohu dělal. Ještě se nabízí jedna otázka, s tím autem od novýho jezdila nějaká ženská - obchoďačka pouze dálnice a turbo je prý původní. No a vzhledem k tomu že má 275 tisíc by mělo mít turbo už fakt na čase. Takže je možný, že ten soft nemusí bejt uplně špatnej. Jak jsem psal už dřív křivka momentu klesá po 3 tisících, ale po chipu jsem rozdíl v křivce proti originálu nepozoroval. Je možný, že dělá všechno tohle jen turbo? (vysokou spotřebu i to, že auto zatáhne až od 2,5 a jenom do 3 tisíc) Podotýkám, že po chipu bylo asi 8 tisíc vše v poho.

Nechcu do toho kecat ale dle meho profi firma by mela auto radne prekontrolovat, tzn. neumim si predstavit, ze nekdo dela auto bez mereni na brzde nebo dokonce bez dukladneho testu diagnostikou, tzn, ne nacteni pameti ale nahrani LIVE dat pod zatezi a kontrola krivek v celem rozsahu prubehu vykonu...

Dneska se stal trend auto upravit bez ohledu na stav motoru atd. Me se tohle nelibi a nedelam to. Ale nekdo hold prodava softwer a ne upravu motoru, pak mi tady jezdej lidi a tvrdi ze jim upravce ( :-) ) rekl, ze on ma softwer v poradku. Hold individualni pristup ale co se divim, kdyz ani poradne nerozumi datum co do ecu nahrava a tim padem si neumi odladit sw ke stavu motoru. Tuner by mel vedet co si muze a nemuze dovolit a co je vhodne a co uz je spatne. Tydle firmy delaj pomalu vse co jezdi po ceste a tak to pak vypada, nevenuji se individualne ladeni urcitych systemu a nesnazi se pochopit pointu vyrobce jednotky a jak vse do sebe ma zapadat. Ale co, zase to je dobre. Pak by byly vsichni moc dobri :-)))) :lol: :lol:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...