Přejít na obsah

Volvo S40 2,4i


TomasB

Doporučené příspěvky

No to máš pravdu, ale zase těch ran schytal povícero, šlo to přes boudu,... Ono je tam i vidět, že ho nájezdem poslali trošku vejš, takže to nešlo na nárazník. Ale stejně :)

 

Jinak jak Roman furt špekuluje nad čipováním, tak mi to taky vrtá hlavou, jen mám z toho strach.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

V pátek jsem absolvoval STK + EM. Emise naprosto směšné hodnoty oproti limitům, pán říkal, že to je jak u nového auta :palec: Technická taky naprosto v pohodě s 0 závadami a taky technik chválil. Jen na ramenech mi říkal, že mám na silenblocích mikroprasklinky, že to ničemu nevadí, ale kdybych chtěl, tak že si je můžu preventivně vyměnit. Pokud ne, tak že můžu klidně jezdit dalších 50tkm aniž by to něčemu vadilo. :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Tak mi nějakej zmrd odřel zadní nárazník na levé straně až na černý plast. Auto mám leštěnku a teď tohle. Když to nechám přelakovat, už to nebude originál, kurva fix. Jenže tak jak to je to vypadá hnusně, už to není leštěnka. :wallbash::angry:

Co s tím? Navíc, když to nechám opravit, tak za chvíli tam budu mít něco jiného a můžu zase nanovo. Zmrdi! :wallbash:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Moc pěknej, relativně nenápadnej kousek. Tuhle barvu jsem na Volvu ještě nezaregistroval. Co se mi hodně líbí, je pro Volvo specifickej středovej panel a ty křesla (!). Zdá se mi to nebo to má extrémně dlouhý sedáky? Z těch úvodních fotek jsou ty sedačky vzhledem k nájezdu naprosto netknutý, asi jiná liga materiálů než u ŠA. Severský auta se mi líbí, jsou specifický, mě osobně sympatický, jen škoda třeba toho Saabu.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Kurwa drát, manželka jela s děckama k zubaři a teď mi volala, že nabourala nějakou paní. :wallbash: No prej vyjížděla někde z chlívečku a vzala paní co jela kolem. Ale bůhví jak to bylo a jak se dvě sle...e sčutly. Naštěstí prej "jen" odřenej nárazník, že to prý není nic hrozného, ale že budu určitě vyvádět a trefí mně z toho šlak. Ta druhá to má prej mnohem horší.

Odkaz ke komentáři

Už domlouvám lakování u kámoše. Nárazník půjde do laku. Není ani hnutej ani prasklej, ani nijak extra poškozenej, ale lak je totál.

Nakonec se volali i policajti, protože ta druhá slepice si začala vymýšlet co všechno má podřené od Volva. No a policajti ji uzemnili, že to fakt není od našeho Volva :rolleyes:

Ono možná v reálu manželka až tak moc na vině nebyla, protože v momentě kdy došlo ke srážce stála a ta druhá, místo aby zastavila, když vidí auto, které je vysunuté z řady parkujících aut, tak se za každou cenu srala do zbývající části vozovky a nevešla se. Ale holt dle policajtů smolík. Každopádně se snažila shodit na škodní událost i evidentní jinak způsobené šrámy na autě už v minulosti.

 

Hele skrablej naraznik neres, hlavne ze posadka je v poradku. Dej to striknout do Auto-IN, maj tam prej dobryho lakyru:-))

woe :D

Odkaz ke komentáři

No to si myslím taky a když mi to doma říkala, že vlastně stála, tak jsem jí to říkal taky, že byla překážkou v silničním provozu, ale to už je houby platný, když už to takhle prošlo přes policajty. Ono to je těžko, když jsem u toho nebyl. Je fakt, že najela do parkovacího chlívečku, chtěla auto srovnat, tak povyjela, zastavila, zařadila jedničku a v ten moment prásk. Jenže ono asi i prokázat zda stála nebo couvala je taky asi nemožné. A jak si to na místě zařídila, tak to holt má. Jsem zvědavý, co to udělá s bonusem na povinném ručení příští rok. Tohle je první pojistná událost z mé pojistky. Víte někdo jak se to pak krátí ten bonus?

Odkaz ke komentáři

Hele taky jsem zažil nějakou tu bouračku nikdy ne tedy mojí chybou a je pravda že zachovat si chladnou hlavu v danné situaci je bylo i pro mne jako chlapa docela problém..... Jinak k bonusu tak záleží hlavně na té pojistce, třeba já když jsem u uinqy sjednával tak mi bylo jasně řečeno a nakonec je to i napsáno ve smlouvě že když jsem si zvolil vyšší limit plnění tj. 100/100mil tak první plnění nemá vliv na získaný bonus...Ale jak je to jinde netuším, možná by věděl Jim, ten dělá tuším pojistky

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...