Přejít na obsah

FLAMENCO-LKáčko na chatu

Doporučené příspěvky

ja vim a to me prave laka...hlavne co to umi,navigacku si muzu koupit kdykoliv ale ja chci origo zase!! :lol: sorry.... :D

Tak zatim bando...pokracovani zitra, jdu spat, rano zas do prace :palec:

Jsem rad a nelituji toho ze jsem zalozil vlakno diky vam!Cokoliv se ptejte nebo piste rad odpovima to same bych rad od vas jakoukoliv radu co nebudu vedet nebo poradit..jednu prosbu mam ale to az zitra..dobrou :palec::wub:

Odkaz ke komentáři

jo diky,ja tam prave ten RS naraznik dozadu nedaval bo se mi nelibyly ty protahnuty odrazky...pak jak jsem videl casteji to RS tak se mi to zacalo zas libit :D ale zas mam limited edition a koncovky planuji neboj uz brzy bud oval a nebo dvojte co myslis?? :palec:

DEKO - diky ja vim je to dole tak jak to ma LiborF tech 50/45 a niz uz zatim ne jezdim do prace v 5ti lidech a to by uz bylo moc,zatim mi to vyhovuje..ale diky chlape,lepsi nez to bylo ALL ROAD :lol:

Odkaz ke komentáři

bárty ti chce asi prodat tu svojí koncovku :-)

přesně tak, columbus není jen o navi, ale o tom všem jako celek - vypadá krásně, velkej disk, nepotřebuješ cd, který se ti válí všude po kaslíkách, umí filmy a ta navi jako taková je jen bonbonek...... ale zase kdybych neparkoval tam kde parkuju, tak bych ho asi taky neměl.... ale když už ho budeš pořizovat, nech si samo pojistit, páč dneska člověk opravdu nikdy neví

Odkaz ke komentáři

diky vam vsem za rady a ze se auto libi :palec:

Takze RS koncovku nee?? A jakou teda s origo prislusenstvim koukal jsem a maji tam jen pro benziny pro 1,9 TDi nemaj :o

Jinac bud PDC bude driv a nebo s COLUMBUSEM,jak bude Colum.. tak chci hned aj zadni kameru a GSM III sadu,vsechno co to umi tak chci zapojit :D jeste se uvidi,ale je fakt dobrej tak jak rikate a pojistit si ho urcite dam,to nemejte strach! :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...