Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

a jake to bylo v tom Mimoni ? stalo to za to ?

tak pokud pominu totalni chaoz na vjezdu a vyjezdu tak to celkem uslo, ale jde videt ze lide lepi cim dal tim vice na auta kraviny typu co burza dala....kdysi bylo videt hodne povedenych aut nad kteryma jsem slintal....tentokrat byla k videni akorat jedna RS6 a par peknych Porschatek...jinak bida....a sprinty...no to je na samotnou kapitolu...casy uz jsou neskutecne....pokud clovek nema total zavodak tak se nechyta....amateri treba jako ja, jezdi v katergorii s auty ktere nemaji ani okna a podobne...to pak vsechna chut do prace jde stranou...nema to smysl.

Odkaz ke komentáři
taky bych si dal :D

jinak vas zdravim bando. Pocasi jeste ujde, tak se jdeme vyvalit na zahradku. Co vy jak jste stravili vikend?

janku,jak jsi jednou schanel ty zabrany na naves,kdes je nakonec sehnal ?

Dobrý večer...já už měl jít taky zítra po dovolence do procesu,ale ještě jsem si to ojeden den neplánovaně posunul...manželka je s klukem v nemocnici...slabý otřes mozku :D

Jirko,co tovril ten tvuj synator :D

Odkaz ke komentáři
Jirko,co tvoril ten tvuj synator :D

V pátek spadl s žebříku poschoďové postele na hlavu...na rentgenu má hematom,tak byl na JIP...dnes už je na normálním oddělení,tak pokud bude zítra vyšetření OK ,tak ho pustí domů.

Nedávno jsem psal o stavbě své pásovky...už jsem to dodělal,tak jsem stvořil video...je to taková stíhačka :D

Odkaz ke komentáři
Jo, je to fajn...člověk si až potom uvědí jak je křehký a že stačí málo a ...nechci ani domyslet :P

Woody...jo,udělal mi to ...je to dobře udělané,za dobrou cenu :D

Jestli spolu děláte,můžeš mu ukázat to video z You Tube :D

Jsme spolu denně, ale teď mám volno. A zapomněl jsem se ho zeptat či ti to udělal,bo jsem na to zapomněl :D

Odkaz ke komentáři
V pátek spadl s žebříku poschoďové postele na hlavu...na rentgenu má hematom,tak byl na JIP...dnes už je na normálním oddělení,tak pokud bude zítra vyšetření OK ,tak ho pustí domů.

Nedávno jsem psal o stavbě své pásovky...už jsem to dodělal,tak jsem stvořil video...je to taková stíhačka :)

Jirko,ty vole,ty jsi sikula .Jsi dobry fakt ze jo. :lool:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...