Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Maro máš na autě závěsné :D ,že by jsi mě hodil do té Prahy ;)

Maroši ještě nevím ráno mám zavolat ,Indi si tam asi Jarušku nechá .Bude měřit komprese jak na studeném motoru a na zahřátem .

Petře tak to asi bude neděle :D

Ja tazne nemam,bohuzel.

Myslim si ze kompres tam nebude na nebo bude velmi maly na tom valci.

Proste on nejede,proto to tak trepe a dymi nespalena nafta.

Odkaz ke komentáři

Dame si :D ???

Jo a malem jsem zapomel. Mel jsem Lilo na servise u Mareny. Delal se vlnovec, kat a menila se i podltakova banka na turbu, byl spatny jeden steft na vyfuku u turba. No prdel..... ;) Marena ji tam mel tri dny rozebranou.... Ale ted zas piska jak mladice ;)

Odkaz ke komentáři

Miro sice jsme to nepsal bo nebyl vubec cas ale citim s tebou a preju aby byla Jaruska brzo v poradku. Ja daval Lilo puvodne na vymenu vlnoce a kat off a jen mi chodily od Marka sms co je spatne a co se musi vymenit. Mely se opravovat i ty zadni dvere a vubec k tomu nedoslo kvuli toho steftu a turba. A taky mi dost vyskocila cena opravy.... Ale co se da delat. Lilo potrebuju. Jen za minuly mesic jsme s ni najel 2500km... ;)

Jo a tu mate jednu spešl fotečku z nasi male dovoleny v HR. Snad se bude libit ;) No pridam jeste jednu :D

post-3498-1315595952_thumb.jpg

post-3498-1315596845_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
Miro sice jsme to nepsal bo nebyl vubec cas ale citim s tebou a preju aby byla Jaruska brzo v poradku. Ja daval Lilo puvodne na vymenu vlnoce a kat off a jen mi chodily od Marka sms co je spatne a co se musi vymenit. Mely se opravovat i ty zadni dvere a vubec k tomu nedoslo kvuli toho steftu a turba. A taky mi dost vyskocila cena opravy.... Ale co se da delat. Lilo potrebuju. Jen za minuly mesic jsme s ni najel 2500km... :smich:

Jo a tu mate jednu spešl fotečku z nasi male dovoleny v HR. Snad se bude libit :palec: No pridam jeste jednu :smich:

:smich:

Odkaz ke komentáři

Bré ráno :smich: Kamarádi chtěl jsem se zeptat, byl by zájem o pečení párku u Woodyových? Sice jsem sliboval grilovačku, ale počasí nic moc a mamina musí také odpočívat. Tak jsem si řek, že opékačku párku bych zvládl i sám. Nebylo by to nic extra, pouze opéct párek a max nějaké to kafčo a samo supr pokec. Termín bych viděl zítra nebo někdy během týdne :smich: Co vy na to? :palec::smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...