Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Brý večer bando..něco na mě leze kura...doufam že to vyležím přes noc :(

Bade,ty takovy trenovany jedinec ???

Ne ne on dává jenom penízky :lool:

Maroši konečně tu večer je vic lidi.Už jsem zvažoval ža dám návrh ať se to přejmenuje na ,,práznou hospodu´´

no,to vis,ten vrchni je nejaky divny a sere na to :lool:

Odkaz ke komentáři

No mlada na tebe leze, ale dale nam to popisovat nemusis :D

tu jsem dnes neviděl ;) je někde na faceliftu :D

Bade,ty takovy trenovany jedinec ???

no ale doma všichni chrchlají, v práci to samé a pak do večera venku, tak mě to nějak nepřidá

kura já se dneska vytočil na registru v Litovli.....do pizdy....komoušov vyjebany...přijedu 16:20 na odhlášku, plná čekárna, žádný lískový systém a boreček komouš no.1 vyleze z kanceláře se slovy " posledního jedince bereme 16:40" a sluš..... tak jsem přišel na řadu až v 16:59 a co myslíte.... úřední doba je do 17:00...dva mě vyhodili, no nenechal jsem se, vlezl opět oknem a třetího ukecal, že opravdu podruhé těch 300km kvůli odhlášky nepojedu, tak to naštěstí klaplo....uffff

Odkaz ke komentáři

tu jsem dnes neviděl ;) je někde na faceliftu :D

no ale doma všichni chrchlají, v práci to samé a pak do večera venku, tak mě to nějak nepřidá

kura já se dneska vytočil na registru v Litovli.....do pizdy....komoušov vyjebany...přijedu 16:20 na odhlášku, plná čekárna, žádný lískový systém a boreček komouš no.1 vyleze z kanceláře se slovy " posledního jedince bereme 16:40" a sluš..... tak jsem přišel na řadu až v 16:59 a co myslíte.... úřední doba je do 17:00...dva mě vyhodili, no nenechal jsem se, vlezl opět oknem a třetího ukecal, že opravdu podruhé těch 300km kvůli odhlášky nepojedu, tak to naštěstí klaplo....uffff

Zlate nervy mas synku B)

já bych chtěl bydlet u Woodyho :D

ja ne :lool:

Odkaz ke komentáři

Maro koukám že jsi si objednal novou čepičku :palec: asi si ji objednám také bo zima už je tu :o

jj,zima uz je tu a na hlavu je zima.

Marosu jo mam ale zas me ceka jine litani. Musim ted vyridit novou kartu do tachografu za necely rok novy ridicak a k nemu zase novou kartu do tachografu a profesak... Srandy kopec... :angry:

proc to nezrobis vsecko najednou ane tak slozite :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...