Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Zdravíčko přátelé :)

Moc pěkná fotka :)) ... A přesně tak,předběžně jsme se domluvili na středeční odpoledne,žebychom udělali nějaký menší srázek ,probrali co nového ,co starého ,,nevím jak dlouho to je,ale když řeknu,že jsem Vás některé neviděl minimálně dva roky tak to asi nebude přeháňka :) ..

A přijel jsem na 4 kolech :P :)

Odkaz ke komentáři

Jindro gořalka je sviňa ;)ale bylo fajně :pivo:

Jero konečně,jinak zítra jedeme poobědvat do SLEZSKÉHO DVORA,je to hospůdka v OV Radvanicích směr Havířov klidně se zastav.

Záleží vkolik tak budete ,já jdu zítra ná ráno od 6ti hodin a podle všeho si dám 12" ..takže konec kolem 18:00 snad:)...pokud by to šlo mužeme se srazit klidne uz zitra,ale jak rikam,az vecer : )

Odkaz ke komentáři

Záleží vkolik tak budete ,já jdu zítra ná ráno od 6ti hodin a podle všeho si dám 12" ..takže konec kolem 18:00 snad:)...pokud by to šlo mužeme se srazit klidne uz zitra,ale jak rikam,az vecer : )

Jero to nevim jak dlouho tam budu, neboť rodina se rozrostla a zaleži jak dlouho tam prťka vydrží.

Odkaz ke komentáři

Hoj Razty, nedoraziš zitra?

Miro diky tvoji rychle akci s čepici se už něco rysuje :pivo:

ZÍTRA MI TO NEPASUJE ......JEDEME SE ŽENOU DO HORNBACHU PRO PL. PODLAHU A TO JE NA DLOUHO JAK JI ZNÁM........TA JE TMAVÁ , TA JE SVĚTLÁ , TA JE TENKÁ , TA JE HRUBÁ ........ :lool: :lool: :lool: NO VŠAK TO ZNÁTE ;) ALE AŽ POJEDEME ZPÁTKY , TAK SE TAM MŮŽEME NA CHVÍLI ZASTAVIT , ALE NEVÍM V KOLIK SE BUDEME VRACET

Odkaz ke komentáři

Měl jsem docela bouřlivé a nejisté období a nebylo to jednou co jsem nekde prislibil ucast a pak nic...Ale doufam,ze se mi to podaří zase změnit :)

Čas neskutečně letí , rok sem rok tam :) ...

Jinač ,,pracuju ve strojirnách ,,přesněji ve Stojírny Vaněk" a já konkterně vytvářím mechanizmy pro výrobu součástek VW v německu :) tak hlavně ne,že budu první na ráně když se Vám na vašem koncernovém dílě něco podělá :D...

Raztěji nazdar !!! :))

Jde to ,ale dře to :)) RSo pořád nikde :D

A jinač Woody ,,gratulace :) ! :)

ZÍTRA MI TO NEPASUJE ......JEDEME SE ŽENOU DO HORNBACHU PRO PL. PODLAHU A TO JE NA DLOUHO JAK JI ZNÁM........TA JE TMAVÁ , TA JE SVĚTLÁ , TA JE TENKÁ , TA JE HRUBÁ ........ :lool: :lool: :lool: NO VŠAK TO ZNÁTE ;) ALE AŽ POJEDEME ZPÁTKY , TAK SE TAM MŮŽEME NA CHVÍLI ZASTAVIT , ALE NEVÍM V KOLIK SE BUDEME VRACET

Vysyp kopretinku v jájájupijupijéé" ... a doraž :))

Odkaz ke komentáři

Zajeď radši do castoramy, tam je koupiš o 1/3 levněji.

Odkaz ke komentáři

Měl jsem docela bouřlivé a nejisté období a nebylo to jednou co jsem nekde prislibil ucast a pak nic...Ale doufam,ze se mi to podaří zase změnit :)

Čas neskutečně letí , rok sem rok tam :) ...

Jinač ,,pracuju ve strojirnách ,,přesněji ve Stojírny Vaněk" a já konkterně vytvářím mechanizmy pro výrobu součástek VW v německu :) tak hlavně ne,že budu první na ráně když se Vám na vašem koncernovém dílě něco podělá :D...

Raztěji nazdar !!! :))

Jde to ,ale dře to :)) RSo pořád nikde :D

A jinač Woody ,,gratulace :) ! :)

Vysyp kopretinku v jájájupijupijéé" ... a doraž :))

Jero dik, ale prcek bude už mit za měsic rok :)

Razty a co sopuch neptal jsi se?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...