Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Ahoj pratele. Ja dorazil v 16h do Lipska a po otevreni "noveho" tahace me malem postihl slak miokardu.... Ruce k volantu se mi lehce prilepily a ten bordel vsude za sedackama a na podlaze byl neskutecny. Pres hodinu jsem ten prach a vsechno smeti foukal ven. Pak jsem objevil problem v kabelech a hadicich z tahace do navesu, dalsi hodina prace no a ve finale jsem jeste musel preplachtovat pravou stranu kde davali tu novou plachtu. Ale to jsem delal az ve 22h.. Predtim jsem umyl palubovku a vsechny mista kde clovek bezne saha. Zbytek musim dodelat az zitra protoze uz dneska nemam energii.. :blink: No hnus pratele...

Odkaz ke komentáři

DObre rano pratele. Tak uz jsem na nakladce. No zatim je to tak nejak bydlitelne. Spat jsem sel az v pulnoc... Uz jsem aspon polozil koberecky abych mohl jezdit na boso. Vcera jsem nekolikrat utiral volant ale rano stejne trosku lepil... :( Ted otocim prahu a odpoledne az se vratim do Lipska budu pokracovat.

Odkaz ke komentáři

Tak ted uz budu jen doumyvat skryte mistecka. Vcera jsem si maknul az mi sliza kuze na rukou :D

Hlavne tu byla hromada prachu a toho brobneho bordelu. Nevim jak to napsat: drobky,smitka prach za sedackama,za postelema a pod nima. Jsem to fakt hodinu foukal ven, pak uz jen poutirat vlhcenyma ubrouskama protoze jsem nemel vodu. Dneska si naberu a odpoledne to jeste pretru horkou vodou s jarem a bude to tak nejak ok. A pak poradne prelestim okna. Jeste doresim uskladani veci v kastliku a budu tak nejak spokojeny. No a pak uz zbyva sehnnat polici ;)

Odkaz ke komentáři

No to az bude police tak rozmistim aparaturu. Jeste musim poresit zasuvky. Tri originalni fungujou ale dve jsou ty uzke a vcera se mi rozpadla redukce :( Nova stoji 6eur.. :( Ale co musim chvalit je ten prostor :rolleyes: Vedle nohy zadny stredovy tunel, jen 5cm schodecek a hned jsi v prostoru B) Muzu se v klidu postavit aniz bych se prastil do hlavy :wub:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...