Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Takze jste s ni spokojeni?? My prave resime co si poridime. Procital jsem nejake fora a vsude ji fakt chvali. Sice,ze je drazsi na provoz ale daleko ekonomictejsi a proste lepsi ve vsech ohledech. :rolleyes: Takze shanim nekoho kdo uz ji ma aby se podelil o sve zkusenosti. ;)

Woody to se nedivim ze po tech parcih tak roste :lol:

Jsme max spokojeni, provoz jsem nejak neresil, kdyz budete vybirat tak at ma kazda plotynka samostatne nastavovani teploty, nasi maji jeden centralni ovladac a prepinas mezi plotnama jak ko...t.

Odkaz ke komentáři

Ještěže tak :D ;)

Na co jsem ted narazil :D ... mám co dělat

Jinač parto , rozhodl jsem se vydat na dlouho trat , tou tratí bude veterán co s ním je Mates na fotce,pár z Vás uuž ví o co jde.

Kdyby jste náhodou věděli o nějakých dílech nebo někom kdo má podobnou octavu parknutou ve stodole nebo zasypanou bordelem na zahradě,dejte vědět .

Jaký motor do toho půjde ještě přemýšlím.

post-863-0-86439400-1362252471_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

kdybych sehnal komplet motor co šlape ,to by byla úplná bomba,ten co je v autě je od z poloviny rozdělanej v dezolátním stavu .

potřebuju hlavně ty mechanický věci . Díly typu , chrom kryty na kola,svetla,blikace,zlute mlhovky ,mrížky,nárazníky,masky,,to všechno mám .

Zítra jedu mrknout na predni blatniky k nejakemu chlapovi pac rikal,ze ma,ale ten stav mi po telefonu nedokazal definovat .

Odkaz ke komentáři

Nazdar z pulky trasy. Podarilo se mi i zaparkovat ale neni to uplne idealni misto... Doufam,ze me frajer pri vyjizdeni neobere... Je tu zaparkovany jak cune tak se uvidi :rolleyes:

Radime diky za radu. Zatim se vice priklanim k te indukci a pozirovacku jsem si predstavoval okolo 10tis a lehce plus. Tak uz jsou i funkce casovacu na kazdou zvlast, turbo boosty atd. No jeste to ma cas, ale je fajn znat naroz nekoho kdo ji ma. Dekuji :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...