Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Nazdar z pulky trasy. Podarilo se mi i zaparkovat ale neni to uplne idealni misto... Doufam,ze me frajer pri vyjizdeni neobere... Je tu zaparkovany jak cune tak se uvidi :rolleyes:

Radime diky za radu. Zatim se vice priklanim k te indukci a pozirovacku jsem si predstavoval okolo 10tis a lehce plus. Tak uz jsou i funkce casovacu na kazdou zvlast, turbo boosty atd. No jeste to ma cas, ale je fajn znat naroz nekoho kdo ji ma. Dekuji :palec:

Nebyl jsem na netu, tak reaguji až ted, máme objednanou indukci tak uvidime, ja s tím zkušenosti nemám, a jestli to má větší spotřebu moc neřeším, vaříme jen o víkendu...avůbec toho obžerství kdy přitáhnu v 20:00 domu a začnu něco klohnit musí být už konec ;)

Odkaz ke komentáři

Ahoj pratele. Uz jsem na ceste zpatky do nemecka i kdyz jsem zrovna u Bialystoku. Takze me ceka jeste kusanec cesty. V cili bych mel byv za cca 27h. :D Jizdy je to nejakych cca 11h :rolleyes:

Bade ta indukce ma prave nejmensi spotrebu energie protoze ji nejlepe vyuriva. Pisou ze 90% energie jde do ohrevu. Plyn vyuziva jen 50% a sklo keramika 60%. Indukce ma minimalni uniky energie a je taky nejrychlejis. No uvidme. Budu nad tim jeste spekulovat :D

Odkaz ke komentáři

Jero-o jedne oktavce bych vedel je komplet akorad se musi poskladat ale maitel by ji aj prodal!Pokud mas zajem tak SZ

Zdarec

Díky moc za info :pivo: .

ještě jsem mu nevolal ,ale během dne se o to pokusím . Ted jsem v práci a mrkám na nějaké díly ,,no bude to dlouhatánská cesta : )

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...