Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Marosi diky za optani slo to nad ocekavani moc dobre rekl bych. Na to ze jsem jel pres den a v provozu tak to bylo super. Se zajizdkou do Ceske Trebove pro plech pod motor jsem byl z Elewitu pred vchodem za 10:09 s prumernou 125km/h, spotreba 8,5l/100km. Jsem spokojeny. Akorat cumak vypadal jak pojizdne jatka od musek :D Jak budu mit po ruce kabel tak nahraju fotky :D

Neznalku ja netvrdim, ze jsi byl pres 3500t ale jen tak by ma zajimala vaha souprvicky. Ciste ze zvedavosti ;)

Romane ty teda zijes ;)

A ja byl hned po prijezdu jeste kouknout do Ovy na tehotnou kamaradku a za malym kamaradem na pokec a bylo super. Trochu jsem spocnul psychicky. A pri ceste z Ovy me u Ferony stavi hlidka PČR, probehla lustrace a pak asi 10min pokec o aute :D Fajni byli ;) Kez by vsici byli taci super ;) Aj pochvalu za vzhed jsem dostal. Mimochodem oni v OII FL maji 1,8TFSI 118KW a ze pry to jede jak hovado :D Rikam nooo ja mam 132KW :D Zavod nebyl nastesti. A co clovek nevidi okus dal v protismeru cervena OI s bradavici kasiruje stribrnou OI combi za rychlost :D Hadi meri i v nedeli v noci... :(

Odkaz ke komentáři

Krasne pondelni rano. Maroši diky. Neskutecny byl jizdni prumer z Elewijtu na Česke hranice. Mel jsem ujeto 807km za 5:42h s prumerem 142km/h s spotrebu 9,2l/100km. Tak moc to vylezlo kvuli kopcum z Drazdan na Petrovice. Jinak tam bylo 8,9l/100km. S jednou prestavkou na tankovani a wc ;) To se jelo super :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...