Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Jero tak jak to dopadlo s tím hliníkem :D zalepeno :D

Dobrý pozdní večer ....

Kola napytel , jdou do háje , typeček mě natah , nevlezou se mi na přední kolca , mám velké kotouče ....

A to praskle mě jeste tedko stve , ujebal jsem za opravu atd skoro 5 táců a nemám , takže budu šetřit ted a koupim nejake jine .... ale co s tema?

No budu mít nejspise novou dekoraci na zed ., jedno spravene za litr a praskle jsem odvezl nasrany na reklamaci , bud to daj dohromady nebo at si ho nechaj a chci prachy zpatky .... se mi zas jednou zadarilo doprdele .

Jinac ,dneska jsme meli honda sraz v Avionu Ostava , paradicka,, Hondici jsem trochu provetral ,ale bohuzel jsem zjistil,ze sprinty nebudou ... nejede to jak by melo a pokud s tim neco neudelam koprbud eoept jend koukaci a na plechacich :pivo:

mel jsem si nechat origo octu ....

No nic , dneska se nevedlo , nemám náladu nanic ... dávám si víno , snažím se dostat do nálady . tak přeju dobrou noc

Odkaz ke komentáři

Dobré a krásné ráno všem ;)

Jero tak to pořád není tak hrozné já mám taky kola navíc :D :D :pivo: :P

Carlosi tak ta kožka je super,proti té co mám já je stokrát lepší :palec: asi budu další ;) co ji bude chtít,teda pokud mi ji necháš taky ušít tak slibuji že ti nechám kliky. :P :P :P

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...