Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny .

Tak mám dneska hodně špatný den a taky se mi nějak potvrdilo,že jsem prostě smolař .

Dnes mi volali z olejové fabriky,že byla místo oleje cca ve 100 barelech voda :D což nechápu ... :P polsko mě solidně ojebalo a ted čelím obvinění ,že jsem se snažil produkci navýšit použitím vody .... Blbost , když jsem jim vysvětlil co všecko děla voda + olej ... nechápu prostě co se děje.

Takže jsem bez práce a jelikož jsem ted měl docela krušné období můžu říct - Jsem v hajzlu

Odkaz ke komentáři

Co ted budu delat nevím , dokázat jim to nemůžu páč je to poprvé co se to stalo ... Nedokážu si to prostě vysvětlit

Barely kontroluju tak,že je otevřu a kouknu jak to vypadá uvnitř , to že je nahoře čtvrt barelu oleje a zbytek voda takhle nepoznám , ruce tam nestrkám ani to nemíchám . A co se týče složení a té konzistence , tak se každý binec v tech bečkách chová jinač.

Nejhorší je ,že to bylo dycky vpohodě a ted najednou voda ? ...a ve všech ? :D nevím , bud konkurence , nebo ... já nevim ... proste asi i pro pár zlotych udelaj toto ...

Takže v pondelí končím a k oleji už nečichnu .

Co se týče práce jsem se na zbytek co jsem delal kvůli oleji vysral, tak se bude problém dostat zpět . Tak přemýšlím s čím bych mohl dělat .

Achjo

Odkaz ke komentáři

No s olejem už nechci nic mít, penízky jsou , o je sice hezké ,ale se zase vrátím ke košili a sáčku než ke smradlavému auto a mastným hadrům ...

Ne,žebych to hned tak zabalil , ale bratránek dělá semnou , akorát ,že vozí tady okolí a taky se mu začíná srát ... takže asi na tom něco bude ..

Odkaz ke komentáři
No s olejem už nechci nic mít, penízky jsou , o je sice hezké ,ale se zase vrátím ke košili a sáčku než ke smradlavému auto a mastným hadrům ...

Ne,žebych to hned tak zabalil , ale bratránek dělá semnou , akorát ,že vozí tady okolí a taky se mu začíná srát ... takže asi na tom něco bude ..

Jero to jsou jen "prkotiny" ktere za chvili vyresis. V tom co je opravdu v zivote dulezite se Ti fakt dari, mas suprovou zenu a nadherneho, zdraveho syna!!!

Odkaz ke komentáři

Tož mě dneska hezky začal víkend, za týden namotáno 3000km a 20km od baráku to do mě dneska poslal blbec, na služebním nic moc, pár ND na výměnu, 3h zařizování a přiští týden bude opraveno, ale i tak už jsem se viděl jak si odpočnu a né čekat na dopravku v dešti bez deštníku .... :)

Borcovi jsem to pak pomohl trochu porovnat aby mohl odfičet po vlastních, byl z toho klučina vykulenej, ale já taky, nesnáším alkoholtest :D

14052010508.jpg

14052010513.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...