Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

jiank mě sere že jsem včera nemohl na srazík k FUNovi kouknout na Vás, bohužel asi hodku před mě volal borec že si jede pro Laurinku,takže na rychlo napucovat, představit, nabalit kupama dílu z přestavby a tradá už je holka v Karlových Varech.... :) tak snad se bude mít hezky, tak jako se mnou..

Odkaz ke komentáři
jiank mě sere že jsem včera nemohl na srazík k FUNovi kouknout na Vás, bohužel asi hodku před mě volal borec že si jede pro Laurinku,takže na rychlo napucovat, představit, nabalit kupama dílu z přestavby a tradá už je holka v Karlových Varech.... :) tak snad se bude mít hezky, tak jako se mnou..

Musíš věřit že jo :) A navíc myslím že máš velmi dobrou náhradu doma :D

Odkaz ke komentáři
Kube...tipuju to na kontakt mezi sedadlem a volantem :)

přivezl jsem to včera domů a i dnes normal startuje ;)

No jo ale kdyz ji to dela pravidelne? Me to taky tak blblo...... Pul roku v pohode a pak to zase zlobilo :)

Koukám,že jste to na sraze protáhli , zůstalbych ,ale rodinka volala : )

No trosku se to protahlo, z Tesina se odjizdelo az po 21h..... Ale je v poradku,ze jsi jel za rodinou!!!!! To jen chvalim :) :D

To Woody: Skoncili jsme v nejake Pizzerii kousek od vlakoveho nadrazi. Nepamatuju jak se to jmenovalo ;)

Odkaz ke komentáři

Teť jsem dojel z AAA a dozvěděl jsem se že mám přijed až zítra ,bude tam reklamační technik a proběhne reklamační zápis ;) A abych věděl kolik žádat slevu tak jsem se zastavil v Auto kelly a cena cooleru je 3400Kč ;) ještě že ho mám doma :) :D :) :) ;)

Upraveno uživatelem Neználek
Odkaz ke komentáři
Teť jsem dojel z AAA a dozvěděl jsem se že mám přijed až zítra ,bude tam reklamační technik a proběhne reklamační zápis ;) A abych věděl kolik žádat slevu tak jsem se zastavil v Auto kelly a cena cooleru je 3400Kč :o ještě že ho mám doma ;) :smich: :smich: :smich: :smich:

origo stoji 7-8 tisíc

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...