Přejít na obsah

4x4 bohužel "BaBitchka"

Doporučené příspěvky

Tebe překvapilo že tam je dvouhmota? Mě překvapilo že tebe překvapilo že tam dvouhmota je :lool: Kam se dávala jednohmota a co vím určitě je Fabia ATD 77 nebo 74kw :lool: z té bych bral spojku hnedka... Jinak proč nedáš jednohmotu? Já ji třeba budu dávat určitě už jen kvuli tomu že vydrží déle a při nárustu co chci cca 29kw bude dobrá :D

Odkaz ke komentáři

Pánové mám dotaz.. má tu někdo z vás vyměněnou dvouhmotu za obyč a najeto s tím novým trochu víc (nevím, třeba 100k)? Co na to převodovka? Zajímá mě to, taky mě to jednou bude čekat, ale po všem co jsem početl bych byl taky pro dvouhmotu.. Dík za vaše postřehy. :) (snad tím tady Márovi nezahnojím vlákno)

Odkaz ke komentáři

Hm hm.. právě co jsem študoval jak že to vlastně funguje, tak ta dvouhmota má plnit funkci tlumení rázů hlavně asi do převodovky a při volnoběhu - no a hlavně u nafťáku, neb mají větší sílu. Po výměně vyčochtaný dvouhmoty za jednohmotu (nebo i zase novou dvouhmotu) je uklidnění chodu asi logický, spíš jsem se chtěl dopídit vlivu na ostatní součástky - jestli netrpěj kola zubatý v převodovce atd. .. Ale to je asi spíš otázka na automechanika, nebo někoho kdo má auta denně rozebraný pod rukama.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...