Přejít na obsah

Kubeho VW Touran alias STITCH

Kube

Doporučené příspěvky

Noo tak tahace od MB jsou jedny z tech premiovych coz je muj nazor. NA urovni Scanie a Volva... Zbytek jsou takove srace bych rekl...

A k Bubline... Uz dlouho nejela takovou dalku a v kuse... Porad jen sousky... A fak mi to prijde divne... Skoro 2tis km bez problemu, bez zavahani a dneska toto... :blink:

A zmeny... Noo tak hold se stane a zivot jde dal.. Nezrobis nic... Ja si to takhle nevybral... :(

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Noo ale Bublinka jela fakt paradne... Ve 150km/h plyn na podlahu a sup tam do 15s 200km/h a 3,0TDI nestihalo.... :lol: Na curani jsem stavel abych ji nemusel vypinat a kdyz jsem chtel drzet nemecke tempo tak 160km/h bez zadychani... :wub: Je to fakt moc dobre naladeny motor... Jen nevim proc dneska zlobi... :( Ale kluci to zjisti ;)

Odkaz ke komentáři

Neee kluci fak nee. Ja jen tak trosku :D Kdyz uz je auto v servise kvuli toho skrabance a turbinka se vali u Mareny v garazi 4mesice tak jsem to nechal udelat. A taky potrebuje Téčko trosku servisu aby mohlo fungovat na dlouhe trate :palec: A kolik bych chtel vydolovat? To zalezi co snese spojka a vstriky.. Muj odhad je prozatim tak 160-170hp.... Turbo ma ale potencial az 230hp cca :D

Odkaz ke komentáři

U me bohuzel ne... Mam tu nejkratsi prevodovku a spojku velikosti 228mm... Takze aby ty sneslo poradne kone tak bych musel prejit na 240mm preoblozenou organiku a s tim souvisi i prevodovka z 2.0TDI :huh:

Na 6g v 3tis ot jedu 140km/h podle tachometru.. Fun s 2.0TDI pri stejnych otackach jede 160km/h....

Odkaz ke komentáři

Nooo prave... To obdobi je zpusobeno zmenou prace... Trosku jsem pred rokem pri volbe auta sahnul vedle... Ale na druhou stranu Stitch je super auticko a dela mi jen radost a ten prostor a pohodli je uzasny... Hold je absence dpf filtru a 16V hlavy vykoupena kratkou prevodovkou... Kdyz ho drzim 160km/h na tachometru tak jede za 8,5l/100km a to je moooc i na me :angry:

Odkaz ke komentáři

Noo me spis laka neco jako 330xD ale na to si budu muset posetrit a mezi tim se budu muset spokojit s Tourankem... Octa se mi moc nelibi... Max tak v FL RS a to mam i tu 330xD... Ted jsou jine priority jako je rekonstukce a pronajem bytu.. Zarizeni bydleni v B atd... Hold bebudu litat 180km/h ale 140km/h... :(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...