Přejít na obsah

Ako na poskriabany plast na dverach ?


Zedci

Doporučené příspěvky

Cafte !

 

Predvcerom som si ponadaval pretoze mam na pol rocnej RSe prvy skrabanec !!! Nastastie to nie je az take vazne a je to na zadnych dverach za vodicom dole na plaste z vnutra vid. foto. Oprel som si o zadnu sedacku drzadlo na kuchynsku linku no kym som zatvaral dvere drzalo sa zosuchlo a tu je vysledok. Budete sa mi smiat ale strasne ma to stve. Auto stalo balik a davam na neho strasny pozor a takato vec naser.. :-) Mate niekto skusenost co s tym ? Ja som rozmyslal nad jemnym brusnym papierim a aspon ten skrabanec menej zviditelnit... Alebop sa to da odstranit uplne ?

 

Dakujem za rady.

 

Peter

post-2033-0-35216300-1350926177_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Brusnym papirem určitě NE!

Trošku zaretušovat by to možná šlo horkovzdušnou pistoli. Pomalu nahřívat, ale pozor ať to nepřehreješ. Tim nahřatim se to trochu zamaskuje :)

 

 

Brusny papier ma iba tak napadol. Spytam sa este kamosa co robi v servise, chystam sa za nim nech mi pozrie ako je na tom DPFko tak mi hadam nieco poradi je sikovny. Urcite to nebudem ja skusat s teplovzdusnou pistolou :-D Mal by som dobry umysel a zle by to dopadlo :-)

 

Dakujem za radu.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
    • Zdravím, začala mi skákat závada airbagů, na diagnostice to píše tyto chyby viz. foto. Mate s tím někdo zkušenost? Diky za rady… 
×
×
  • Vytvořit...