Přejít na obsah

CALIFORNIA SCENTS - VŮNĚ DO AUTA


Doporučené příspěvky

TEXT PARTNERA OCTAVIACLUBU:

 

CALIFORNIA SCENTS - vůně do auta

 

Zdravím Vás, klubáci :)

 

Rád bych Vám nabídl intenzivní vůně do automobilu, které jsou ekologické, biologicky odbouratelné, vyrobené ze 100% organických přírodních vonných olejů a vydrží vonět až 60 dní (někeré, jako třeba višeň, to ale s přehledem zvládnou i dvakrát delší dobu :)).

 

V podstatě jde o malé plechovky vážicí 50g, vyrobené přímo v USA, které obsahují lisovaný a parfémovaný přírodní materiál a které po otevření (jako májku:)) a nasazení speciálního regulátoru intenzity krásně provoní Vaše auto (lze ale využít i v bytech, kancelářích, šatních skříních a za mě doporučuji i vůni “čerstvě vypráno” v tašce na sport).

 

Cena za 1 kus včetně regulátoru je 99,-Kč

 

Poštovné:

dobírka: 100,-Kč

platba předem: 50,-Kč

osobní předání v Úvalech u Prahy

 

Objednávky přijímám na mailu tominesmrdi@gmail.com, případně přes soukromou zprávu.

 

Vybírat můžete z těchto vůní:

 

CAR SCENTS

ANANAS - palm springs pineapple

ANTI TABÁK - smoke away

ARCTIC ICE - arctic ice

BRUSINKA - concord cranberry

CITRON - la jolla lemon

CITRUSOVÉ PLODY - citrus splash

ČERSTVĚ VYPRÁNO - fresh linen

DÝNĚ- squash blossom

GREP - vista grapefruit

GUMOVÍ MEDVÍDCI - golden state delight

HAWAISKÉ ZAHRADY - hawaiian gardens

HROZNOVÉ VÍNO - napa grape

JABLEČNÝ ŠTRUDL - cinnamon apple

JAHODA - shasta strawberry

JASMÍN - desert jasmine

KOKOS - capistrano coconut

KVĚTINOVÁ ZAHRADA - gardenia del mar

LEVANDULE - L.A. levander

LESNÍ PLODY - santa barbara berry

MANGO- mojave mango

MELOUN - malibu melon

MELOUN A MANGO - melon mango

NOVÉ AUTO - newport new car

POMERANČ - orange blossom

VANILKA - monterey vanilla

VIŠEŇ - coronado cherry

VUNĚ MOŘE - laguna breeze

ŽVÝKAČKA - balboa bubblegum

 

COOL SCENTS

CK-ONE

COOL WATER

ETERNITY

GUCCI

HUGO BOSS

CHRISTIAN DIOR

POLO

 

E-shop

www.tominesmrdi.com

 

Reference:

http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=21836

http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=106&t=198604&sid=43de46aea469af500c07f081ddf0819c

http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=15&t=12143&st=0&sk=t&sd=a

 

Facebook:

http://www.facebook.com/tominesmrdi

 

Video:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 roky později...

Zdravím vás, klubáci :-)

rád bych vám nabídl intenzivní a dlouhotrvající osvěžovače vzduchu pro vaše auto, dům, byt nebo kancelář od americké společnosti California Scents. Vůně jsou ekologické, biologicky odbouratelné a vyrobené ze 100% organických přírodních vonných olejů.

 

Více informací o této společnosti, jejich ekologickém závazku a výrobních procesech jsem sepsal zde:

PŘÍBĚH SPOLEČNOSTI CALIFORNIA SCENTS

EKOLOGICKÝ PRODUKT

100% PŘÍRODNÍ INGREDIENCE

Věřím, že Vás tyto vůně okouzlí :)

 

POŠTOVNÉ:

dobírka: 100,-Kč

platba předem: 50,-Kč

osobní předání: Úvaly u Prahy

 

OBJEDNÁVKU můžete zaslat přes soukromou zprávu přímo tady na klubu nebo ji vytvořit na e-shopu TO MI NESMRDÍ | California Scents

 

Vybírat můžete z TĚCHTO PRODUKTOVÝCH ŘAD:

 

VŮNĚ DO AUTA

CAR SCENTS

Intenzivní a dlouhotrvající osvěžovače vzduchu California Scents - CAR SCENTS jsou vůně do auta vyrobené přímo v USA, které obsahují lisovaný a parfémovaný přírodní materiál a které po otevření a nasazení speciálního regulátoru intenzity krásně provoní vaše auto, a to až po dobu 60+ dní.

 

VENT CLIP

Originální řada vůní VENT CLIP z produkce California Scents jsou plastové osvěžovače vzduchu do ventilace automobilů vyrobené přímo v USA, které obsahují zářivý gel složený z 90% přírodního vonného oleje v pevné formě s novou patentovanou technologií postupného uvolňování, které po otevření a umístění do výdechu ventilace ve vašem voze poskytnou extra silnou a dlouhotrvající vůni, a to po dobu 30+ dní.

 

XTREME

Scents Xtreme jsou nejnovějším produktem využívajícím průlomové technologie, která dovoluje, aby každý osvěžovač vzduchu Xtreme obsahoval 20g čistého přírodního vonného oleje a přesto zůstal v pevné/gelové formě, bez rizika rozlití, kdy po otevření a kontaktu se vzduchem dochází k procesu postupného, rovnoměrného odpařování a uvolňování značného množství vůně, která poskytuje silné osvěžění a vyplňuje kabinu auta dobu 45+ dní.

 

HANGING PALMS

Žhavá novinka z produkce California Scents "palmičky" HANGING PALMS, jsou 3D plastové vůně do auta vyrobené přímo v USA, které obsahují zářivý gel složený z 90% přírodního vonného oleje v pevné formě s novou patentovanou technologií postupného uvolňování, které po otevření a umístění do vašeho automobilu poskytnou extra silnou a dlouhotrvající vůni, a to po dobu 45+ dní.

 

VENT STICKS

California Scents - VENT STICKS jsou malinkaté vonné palmičky do výdechů ventilace, které promění kabinu vašeho vozu v tropický ráj, a to po dobu 30+ dní. Kombinujte veselé barvy a podmanivé vůně a vytvořte si vlastní mix, díky kterému se na každou cestu budete těšit.

 

VŮNĚ DO BYTU

 

SOLID FRAGRANCE OIL

Osvěžovače vzduchu California Scents - SOLID FRAGRANCE OIL jsou intenzivní vůně do bytů a kanceláří balené v dekorativní skleněné dóze, která obsahuje zářivý gel složený z 90% přírodního vonného oleje v pevné formě, který provoní opravdu velké prostory, a to až po dobu 90+ dní.

 

CRYSTALS

California Scents Crystals jsou osvěžovače vzduchu obsahující gelové krystaly, které jsou napuštěny originálním parfémovým olejem. Ideální uplatnění naleznou v domácnosti, bytě či kanceláři, které tyto luxusní krystaly provoní podmanivou vůní až na 60 dnů!

Každá vůně z edice Crystals nabízí také specifickou barvu krystalů. Chcete Crystals přeměnit ve voňavý dekorační prvek do Vašeho domova? Přesypte různé druhy krystalů v několika vrstvách do jedné skleničky a nechte je v interiéru rozehrát hru plnou barev a vůní!

Kombinujte, experimentujte a užívejte si pohodu s vůněmi California Scents Crystals!

Co dělat, když Vám vůně přestane vonět a krystaly vyschnou? Máme jednoduchý trik: Zalijte krystaly vodou! Krystaly se opět nasáknou a rozvoní do své původní síly!

 

ODOR ELIMINATING MIST

Luxusní, intenzivní a podmanivé vůně California Scents, to nejsou jenom plechovky s lisovaným lnem. K provonění jakéhokoli prostoru můžete využít také tyto šikovné rozprašovače Odor Eliminating Mist. Díky nim rozptýlíte vonnou esenci cíleně a přesně tam, kde potřebujete vytvořit příjemnou atmosféru.

Vonná esence navíc účinně likviduje jakékoli nežádoucí pachy, takže nepříjemný zápach se už nevrátí!

Rozprašovače California Scents můžete použít v autě, bytě, kanceláři nebo jakémkoli dalším prostoru, který si přejete provonět smyslnou vůní ze slunné Kalifornie.

 

TROPICAL SCENTS

Vůně pro váš dům, byt nebo kancelář California Scents - TROPICAL SCENTS jsou nejnovějším produktem využívajícím průlomové technologie, která dovoluje, aby každý osvěžovač vzduchu Tropical Scents obsahoval 20g čistého přírodního vonného oleje a přesto zůstal v pevné/gelové formě, bez rizika rozlití, kdy po otevření a kontaktu se vzduchem dochází k procesu postupného, rovnoměrného odpařování a uvolňování značného množství vůně, a to až po dobu 30+ dní.

 

MINI TINS

Mini Tins je nová řada kompaktních osvěžovačů vzduchu California Scents pro váš dům, byt nebo kancelář v barevné plechové krabičce s pevnou gelovou náplní. Jsou malé, ale efektivní a snadno použitelné. Pro okamžité osvěžení vzduchu jen vysuňte víčko krabičky, položte kamkoliv vás napadne a užijte si decentní svěží vůní po dobu 30+ dní. Následně můžete krabičku použít na cokoliv drobného, co chcete mít stále u sebe.

POHLCOVAČE PACHU ELIMINUJÍCÍ ZVÍŘECÍ PACHY

 

PET SCENTS ODOR ELIMINATOR

Osvěžovače vzduchu California Pet Scents - ODOR ELIMINATOR jsou pohlcovače pachů do domácnosti vyrobené přímo v USA, které obsahují k domácím mazlíčkům šetrný gel na vodní bázi a které po otevření a nasazení speciálního regulátoru intenzity účinně neutralizují zvířecí pachy a zanechávají svěží vůni, a to až po dobu 45+ dní.

 

PET SCENTS CANISTER

Osvěžovače vzduchu California Scents - Pet Scents Canister jsou vůně do domácnosti vyrobené přímo v USA, které obsahují k domácím mazlíčkům šetrný obsah tvořený 3 bloky lisovaného lnu napuštěného parfémem z přírodních esencí a které po otevření a nasazení speciálního regulátoru intenzity účinně neutralizují zvířecí pachy a zanechávají svěží vůni, a to až po dobu 60+ dní.

 

PET SCENTS LITTER BOX

Pohlcovače pachu California Pet Scents Litter Box jsou vůně pro váš dům nebo byt, které obsahují k domácím mazlíčkům šetrný gelový parfém na vodní bázi z přírodních vonných esencí, který účinně neutralizuje zvířecí pachy a zanechává svěží vůni, a to až po dobu 60+ dní. Stačí jen sejmout plastové víčko, zacvaknout do přiloženého plastového stojánku a pomocí oboustranné lepící pásky umístit poblíž pelíšku, klece či terária Vašeho zvířecího miláčka.

 

JELLY BELLY
Znáte americké cukrovinky Jelly Belly? A co takhle provonět si jedním takovým bonbónkem Váš vůz? Jestli Vám to stále nepřijde dost šílené, tak se podívejte na jednotlivé druhy vůní. Vůně je závěsná.

 

REFERENCE:

Podívejte se také na náš profil na:

Odkaz ke komentáři

SLEVA až 20% na produkty CALIFORNIA SCENTS

 

Pro všechny registrované členy OctaviaClub.cz s uhrazeným členským příspěvkem, nabízíme snížené ceny na celou nabídku produktů California Scents v našem e-shopu.

ZDE je odkaz na celý článek: http://www.tominesmrdi.com/spolupracujeme/octavia-club/

Upraveno uživatelem TO MI NESMRDI
Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Přesně to znám, rodiče si koupili nového žigulíka, 2106 (1600) byl tehdy ten nejlepší. Postavili i kvůli němu novou dvougaráž a pod trámy na strop se natloukl heraklit (nebo jak se to jmenovalo) a udělala se hezmá stropní omítka. Asi po dvou letech co to bylo postaveno šel taťka jeden den do garáže (s autem se jezdilo tak 1x do měsíc, měli jsme ještě jiné) a strop o ploše  tak 3m2 spadl na auto. Nějací parchanti zvrchu vyžrali celý ten polistyrén, zůstala tam jen ta vrstvička rábicu a jednou to už nevydrželo ... . Takže náš klenot utrpěl pár šrámů. 
    • No ty kravo, tak to je teda stesti jako prase! 🙂
    • Příběh "Jak mi globální oteplování zachránilo auto". Protože bylo teplo, tak už jsem samozřejmě jezdil a měl jsem auto 3 týdny na dvoře... když nehlásí nějaky mordor nebo krupobití, tak to mám radši po ruce, když ta garáž není u bytu ... No, a jak ted hlasili a pripadny snezeni, tak jsem auto predminulou sobotu umyl a měl v plánu ho schovat ... přijedu ke garáži, otevřu a tam tohle překvápko ze stropu ... jakože, nevím, kdo při mě stál, ale fakt štěstí :-) Tak jsem zase odjel na dvorek, sníh nesníh ... lepší než mít na autě tohle... některý kousky byly silný tak 2 palce ... No a budu mít teda jinou garáž...
×
×
  • Vytvořit...