Přejít na obsah

Proč nové forum

vittorio

Doporučené příspěvky

No právě..asi bych to nedělal takhle násilně..myslím, že tu to nemáme zapotřebí a že o tom to není, spíš jak už bylo zmíněno..odkazy nepoužívat a odpovědět na dotazy znovu, ne odkazem. Pokud jsou admini na SH stiženi nějakým komplexem, ať si s ním bojují, jak umějí..ono se jim to vrátí v podobě znechucení stávajících členů, protože se tam nic nedozví.

Jenže kolik lidí z fóra čte tohle vlákno, aby se podle toho zařídily ? Takže ta blokace je asi jedinou možností a navíc s tou blokací začal Olin. Je to něco jak s vízama jeden stát je zavede, tak druhej stát na oplátku taky. Je to sice blbej přístup a nejvíc tím budou trpět ti co s tím nemají nic společného, ale když je Olin tak omezenej, že musí blokovat linky na OC, tak proč by jsme mu tam měli přesměrovávat lidi my. Akorát z toho má radost, že těm lidem nejsme schopni odpovědět.

Odkaz ke komentáři

berte to z té druhé strany, z chování olina je vidět, že ho tohle šlapající fórum štve, to je pro octavia club dobrá vizitka  :smich::smich: , koho by neštvala úspěšná konkurence  :smich:

p.s. udělal bych něco s fábiema tady, aby to nalákalo lidi, ale chtělo by to trochu zpřehlednit a nadělat tam sekce, pro začátek třeba motory, elektro, zbytek, vaše fábie, návody

budu tam více chodit a zkusím lidem odpovídat, třeba se přidá ještě někdo, přeci jen bývalých fabiatiků tu je hodně

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři

no vidis, ja vcera se chtel na neco podivat a nesmim otevirat prilohy :palec:

to mas za to ferrari, vim ze sme se o tom bavili uz daaaavno kdyz si to tam nalepil :)

kdyby to bylo z koncernu tak bych to asi omluvil, jelikoz mam radicku bentley, ale ferrari na fabii se me osobne taktez nezda byt muzu byt jakykoliv fanda, taky sem si na octu nedal renault f1 team ze jo :)

Odkaz ke komentáři

No, kdyby neprudil on tak bych na to asi neupozorňoval. Ale tuzing to je, ale v celkovém kontextu auta, které je v pohodě, se to dá odpustit.

Ona i rakev je tak trošku, divná móda, když to auto má být sportovní.

No nevadí avatara si dám jiného: (jsem prostě fanda)

post-59-1271672394_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Baví nebaví, já to nezačínám. Já tam občas ještě chodím. A vždy když tam vlezu tak zjistím, že mi zase něco provedli. Něco smazali, změnily, dali varování, ban atd.

A to mě vytočí. Tak si stěžuji. A oni mi za tu stížnost udělají něco dalšího....

Odkaz ke komentáři

TomášT: Předně provokují hlavně oni. A když mě vyprovokují tak já se naštvu a prudím. Prostě, když na tebe někdo plivne dáš mu ránu. :smich:

Odboj to je krásný :smich:

Normálně jeden uživatel SH, co nemá ani ponětí o olinově Válce proti všem, dostal varování za to, že měl několik let v podpisu odkaz na svůj návod pro Octavie na mém webu. Normálně mu dal na férovku varování :smich:

Další vedlejší produkt, blokování mých odkazů je to, že to blokuje i fotky, které byly na fóru zobrazené z mého webu (přes tlačítko vložit obrázek), v některých technických a dalších tématech. Takže si tím fórum ještě více pokurvili sami. :smich:

Odkaz ke komentáři
No, kdyby neprudil on tak bych na to asi neupozorňoval. Ale tuzing to je, ale v celkovém kontextu auta, které je v pohodě, se to dá odpustit.

Ona i rakev je tak trošku, divná móda, když to auto má být sportovní.

No nevadí avatara si dám jiného: (jsem prostě fanda)

Hustej avatar, asi se jdu kouknout na ŠH :-D

Odkaz ke komentáři

myslis jako ze sem to planoval 14 dni? :) to sem sam prekvapen odkud se takovy mylny onformace berou :D byla to otazka 3 telefonatu, 5 emailu a take asi 4 dni nikam nevedoucich debat s olinem.

pticovi sem to tehda vysvetloval uplne stejne a zpocatku me chapal, jasne jsem rikal ze to neni kvuli me ale predevsim kvuli tlaku clenu na me, ale pak i on otocil...jediny co za tim citim je pravdepodobne strach z ubytku clenu, lidi kteri se ot o forum starali prave za to ze meli moznost na nej chodit a nikdy nikdo nepozadoval zadny podil z reklam a podobne, o tom vic sem pak zustal zarazen po nekterych vyrocich...ale tak nic...

kazdopadne nechapu porad zabiaka ze ho to bavi, tak si tam smaz vsechny prilohy a vsechny prispevky a nahazetj to sem kdyz s tim mas porad problem ne?

Odkaz ke komentáři

a tak bavili jsme se o tom už nějakou dobu před, to sám víš, ale samotný proces byl tak rychlý, že už si nepamatuju kolik dní tak jsem radši napsal cca 14 :). Spíš mě pobavilo jak si myslí, že má ty nejsprávnější informace on :D.

jinak přiznám se, že Zabiáka taky nechápu proč to řeší, i proto jsem tam napsal co jsem napsal nakonec protože si stále myslím, že i když spolupráce nebude protože o ní de facto nestojí tak si myslím, že blokovat odkazy je blbost když jim tak jde o blaho členů .....

bohužel v tom asi budou jiný zájmu, už víme jak je placená reklama, že?

Odkaz ke komentáři

tak mluvili sme o to m jesti to pri velikost souboru clenu uz neni lepsi prptpze SH uz bylo tak preplneny ze sme o tom uvazovali a ta myslenka tady byla dyl ale nic nam nechybelo :)

ale realene sem o tom zacal uvazovat az po par vetach olina a to me utvrdilo ze hlas lidu je spravyn a hotovo :D pak se to zvladlo vesmes za jeden vikend udelat kompleto...pak sem to pticovi napsal na icq ale to mu prej nedorazilo no a pak uz historii o telefonatech vyhruzkach znate :pivo:

ja se tim nezabyvam, on je rad ze maji klid od oriserneho OC my zase klid o zvlastnich adminu...a jeste nam to do kasy OC hodi vic penez nez drive :(

Odkaz ke komentáři

Hele omlouvám, se vám, že jsem vás do toho zátáhl to jsem fakt nechtěl. Fakt by mě nenapadlo, že se té malé zmínce o OC chytne.

Fakt mě to mrzí.

A proč to nenechám být? Prostě chodím i tam, znám tam spoustu lidí ještě mám tam kamarády. A když on mě tam začne pomlouvat, a ještě takové podpásovky tak nedokážu nereagovat.

Ještě mi bude říkat lhář. To fakt ne, já nejsem žádnej lhář. :) Tohle fakt posral. To je podrazák.

Teď jsem si o něm udělal takový obrázek, že už chápu fakt všechno.

A mrzí mě, že se tu najdou lidi, kteří tento soukromý rozhovor v soukromé sekci, vynášejí ven.

Tady je vidět jaký jsem to lhář. Tohle jsou jejich "návrhy" na dohodu, které mi podle jeho slov učinili a já jsem na ně nereagoval:

(v dalším příspěvku je dohoda, který byla učiněna, a zde vidíte výhrůžky o 4měsíce později)

20.07.2010

post-59-1272731174_thumb.jpg

Upraveno uživatelem zabiak
doplněno vysvětlení
Odkaz ke komentáři

A tady je naše dohoda s Olinem.

Tady vidíte kdo je lhář. :) Tohle byla dohoda 3měsíce před tím, než se OC a SH rozešlo a poté co jsem dal na svůj web odkaz i na OC tak olin i přes tuhle dohodu mi začal dávat varování za mé odkazy.....

A to v tom tématu říkal, že jsem lhář a že se nemá o čem bavit protože lžu. Toto dokazuje kdo je lhář.

10.03.2010

post-59-1272731952_thumb.jpg

Upraveno uživatelem zabiak
doplněno vysvětlení
Odkaz ke komentáři

jinak prave sem se presvedcil o omezenosti nejvetsiho stupne, naprosto normalne jsem tam napsal kdyz uz on tam zminil moje jmeno, nenapsal jsem nic konfiktniho a uz je to zase cely smazany...

pristup k diskuzi jak prase

to ze to predtim bylo ukryty detinsky v lamparne a ze admin sekce je nekde na dne fora je taky ftipny, no nic, tim sem tam sel asi naposledy

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...