Přejít na obsah

Michiho detailingový kroužek


Doporučené příspěvky

Tak první díl našeho seriálu je na světě. Buďte shovívaví :lool: Každopádně do budoucna bych chtěl natočit i nějaká videa, každou proceduru s různým auty a členy klubu. Docela rád bych uvítal někoho, kdo by do toho šel se mnou - nějakého šikovného kameramana s kamerou, členy klubu jejichž auta by v jednotlivých dílech účinkovala...šel by do toho někdo??

 

jinak o víkendu jsem konečně zkusil ten clay a lak je zase hladkej jak dětská řiť

 

Joo Clay je Clay...to je hned auto krásnější :palec:

Odkaz ke komentáři

x Michi x: Co by jsi mi doporučil na vnější plasty ,myslím tím černé lišty na dveřích

a černé spoilery na nárazníkách .Mám jedny z prvních O2 a ty plasty jsou,už šedý.

Prozatím se mi osvědčilo jen černidlo od sonaxu,ale po mytí vapem se loupe.

Rád bych dosáhl pěkného černého lesku,z nouze jsem začal přemýšlet i o lakování

do černé barvy,ale do toho se mi dvakrát nechce. Dík za radu.

Odkaz ke komentáři

Já tedy používám supernaturálek ale z těch dvou bych určo vybral Meguiars Nezapomeň hodně lubrikovat. Je dobré si předtím auto postříkat wapkou a dělat to na mokrém povrchu + lubrikace.

 

Jinak naše téma má již přes 2000 zhlédnutí :palec: Jsem rád, že se mezi vámi ujalo, a snad budeme pokračovat takto i nadále a přineseme vám co nejvíce kvalitních informací ;)

Upraveno uživatelem x Michi x
Odkaz ke komentáři

Moc děkuji za ten článek a info. Zjišťuji že mám tedy co dělat a co se učit. Když mám teď ten nový lak tak je třeba se o něho starat. Jinak jak jste sem dávali ten přípravek z te Anglie tak on to zakapal lakem a pak to tak rozleštil?

Upraveno uživatelem majorak
Odkaz ke komentáři

Tak si tak pohrávám s myšlenkou, že bych na jaře pronajmul mycí centrum v Praze a udělali bychom jeden víkend nějaké to společné mytí a nějaké to pajcováníčko, pro případné zájemce??

Aby to nebyl kroužek teoretiků...

 

...mno a kdo ví, třeba dobře umyjete a načančáte svou káru a bude nějaký pohárek či mnohem chutnější "tasty" odměna na výročním srazu 10 let OC :lol: KDO VÍ CO SE CHYSTÁ :lol: :lol:

 

Taky bych se této akce určitě rád zúčastnil :palec:

Odkaz ke komentáři

Ahoj Profíci

 

No ja som síce ešte neni člen klubu a sem tam sem prispievam alebo sa samozrejme pýtam. Práve som dočítal túto tému a ako vidím stále mám čo doháňať. Predtým ako som toto čítal som si myslel, šampón stačí (po umytí som auto len osušil a po vysával) ale ako vidím je toho oveľa oveľa viac čo pomáha a na rôzne časti automobilu. Ja by som sa chcel ale spýtať. Ja moc času nemám ale na druhej strane svojmu autu i keď už ma svoje roky a kilometre (škoda octavia 2, rok. výr 2005 najazdená 296 000 km) by som chcel dopriať viac. A tak som sa rozhodol ho dať kompletne vytepovať. Počul som že strop by sa nemal tepovať lebo sa odliepa alebo aj neviem čo a tak sa toho troška obávam. Aký je Váš názor na to? A za ďalšie v súvislosti s týmto by som chcel dať aj zrenovovať lak. Viem ako už bolo vyššie napísané že to nie je lacné ale myslím si že už treba niečo s tým urobiť a tak sa chcem aj touto cestou či niekto nemá niejaké dobré skúsenosti alebo odporúčania na niekoho kto to robi (iba renovácia laku alebo aj tepovanie) na západnom Slovensku alebo Zlínsky kraj.

 

V jednej nemenovanej umývarke tu u nás toto všetko robia. Ako s peniazmi by nebol problém ale bojím sa že to nemusí dopadnúť dobre preto píšem sem.

 

Ďakujem za vašu pomoc.

 

s pozdravom peter

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...