Přejít na obsah

BOLERO


Doporučené příspěvky

Mám OII FL 10/2011, climatr., vyhř. sed., multif. volant, HF BT, park. senz. vzadu, rádio Swing a chtěl bych ho vyměnit za Bolero. Pokud koupím Bolero pro OII budu muset měnit ještě něco jiného (gateway, RJ pak. senz. apod.) nebo stačí vyměnit rádio a nakódovat. Bude mi display i maxidot ukazovat vše jako na Swingu. Děkuji za odpověď a radu.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

zdravíčko pánové, chtěl bych si pořídit do svojí OII předFL (r.v.2006) namísto audince Bolero, mám parkováky (vředu a vzadu), automatickou duální klimu a soundsystem, pokud jsem to po pročtení tak bych musel vyměnit jednotku parkováků, gateway, přeprogramovat, kvůli zobrazovaní asi polarfix a ještě k tomu asi FL SS. Myslim si to správně ? díky :-)

Odkaz ke komentáři

přestavba na FL SS není bohužel jen o přehození zesilovače, FL SS má úplně jiný konektor, úplně jiné piny v něm, do předních dveří navíc po jednom kanálu, jinak zapojenou elektriku předních dveří a na závěr jiné výškové repro. Možná je snažší SS zrušit, resp přemostit zesilovač (vratně, aby se dal dle potřeby vrátit)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zdravím chlapi, chtěl bych vymněnit Bolero za Melody, mám OC II bez FL (rv. 2008), mám možnost ze supa tuším rv. 2011, tak jsem se chtěl zeptat jestli je to teda možné a co vše budu muset dokoupit resp udělat a jestli bych časem mohl i dodělat parkovací senzory. Díky moc (omlouvám se za své dotazy, mám ji krátce).

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Zdar kluci. Dnes jsem zkousel v aute misto swingu bolero. Vse fungovalo krome jedne veci a to jsem cumel jako puk. Dal jsem eject a vybral pozici pro ulozeni cd. Vlozil jsem cd, to se vsunulo cca 1 cm a hned vylezlo zpet a na displeji bylo nacitam .... a po chvili napsalo chyba pristroje. Zkousel jsem restart, tovarni nastaveni.. prodejce mi tvrdil, ze musim diagnostikou nakodovat CD changer ale zda se mi to jako pitomost..

 

Nesetkal jste se s tim nekdo u octavie facelift 2010 elegance pri vymene swingu za bolero?

Odkaz ke komentáři

Nn bylo jete, ale jako nove. Udajne melo pochazet z testovacich vozu z kvasin. Ovsem kde je pravda, kdo vi..

 

Hlavne si myslim, ze kdyby se melo jednat o aktivaci diagnostikou cd by to spolklo a neprehralo. Ne, ze se cd vsune centimetr a pak jej vysune. Too jsem zkousel s ruznym cd alespon 20x.. takze podle vas taky blbost..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...