Přejít na obsah

Navigácia ZENEC ZE MC 5600

Doporučené příspěvky

Zdravím. Kúpil som Octaviu II s týmto autorádiom s navigáciou. Navigácia fungovala v Nemeckom jazyku s mapami asi piatich štátov vrátane Slovenska (mapy neaktuálne). Po určitej dobe sa namiesto navigácie zobrazuje len logo Škoda a nedá sa do navigácie dostať. Momentálne mi ide iba rádio a ostatné funkcie. Nemá niekto skúsenosti s touto navigáciou? Myslím či neviete ako ju zasa sprevádzkovať a či sa dajú niekde získať mapy a či je tu možná navigácia v Slovenskom alebo Českom jazyku? Za odpovede ďakujem.

Odkaz ke komentáři

jelikož se jedná o starý produkt, který už ani Zenec nepodporuje, tak... :wallbash:

ale zkus mi napsat do zprávy trošku víc co přesně to dělá, info o autě, příp. fotky a můžu se ti zeptat přímo u zenecu co s tím ;)

anebo to klidně hoď sem, jestli ti to nevadí. Třeba tu je ještě někdo s obdobným problémem

EDIT: pročítal jsem i zkušenosti majitelů škodovek tady v Německu a problémy s tím má více lidí. Ale ne přímo s navigací

tady jetě přikládám manuál k Zenecu. Je ale v němčině; to pro případ, že bys k tomu nic neměl

Zenec MC5600.PDF

Upraveno uživatelem Honza9007
Odkaz ke komentáři

Dík za odpoveď Honzo.

Ten manuál mám aj originál od prístroja ale našiel som na internete český návod. Mal by k tomu byť podľa návodu napojený navigačný modul ZE-NA2000 (Neviem kde sa nachádza). Tak ako som napísal sú v tom nejaké staré neaktuálne mapy (Slovensko, Nemecko, Česko a ešte niečo málo viac) a naviguje (navigovalo) to v Nemčine. Problém je teraz v tom, že momentálne sa navigácia nedá zapnúť, nabehne na obrazovke len logo "Škoda" ako na foto a tým to končí. Žiadne mapy ani nič. Akoby to načítavalo ale nič ďalej. Neviem čo sa stalo, predtým ako tak bežala. Momentálne využívam len ako rádio a prehrávač. Ináč ani na Zenecu som tento typ prístroja nenašiel takže určite je to starší typ vzhľadom na to, že aj auto je rok 2005, 1,9 TDi, 77 kW, Elegans v slušnej výbave. Bol by som vďačný za nejaké rady, nechce sa mi to meniť za novú navigáciu a už keď je to v aute tak by to mohlo fachčiť. Ešte raz dík.

post-25459-0-54855200-1356120178_thumb.jpg

post-25459-0-16652600-1356120203_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Ahoj, dostalo se mi odpovědi s tím, že se jedná o starý model (kdo by to byl řekl... :wallbash: ) a že pro SK je výhradním distributorem společnost

SEGA Audio s.r.o

Bratislavska 30

Galanta

SK-92401

+421 31 780 6868

www.sega.sk

sega@sega.sk

třeba ti budou moci pomoci více tam, protože komunikace teda nic moc :( Namísto toho mi chtěli pořád prodat nový produkt :lol:

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...
Guest Bobr700R

Čau měl jsem stejnej problém u stejného autorádia, vyřešil jsem to přehráním původní navigace na kartě navigací novější a nahrál si aktuální mapy. (Bohužel pak nefunguje hlasová navigace) "zatím"

Ale řeším jiný problém nefunguje ovládání na volantu, auto jsem koupil už s autorádiem. OIIFL 2009 a jak je to tam s tím DVB-T?

Parkovací asistent to asi nemá co? Nějaká aktualizace FW asi nepřipadá v úvahu co?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...