Přejít na obsah

POLAR FIS+ Advanced


mischicka

Doporučené příspěvky

Poslední dobou se mě často někdo ptal jak funguje emulace nových GSM III prémiových jednotek určených pro OII FL ve starších OII předFL kde za normálních okolností nefungují. Již dříve dával na fórum video dragole jak Polar emuluje GSM II jednotku 5K0 035 730.

Nyní přidávám video já jednotky 3C8 035 730 B u které fungují SMS na Columbusu a je možno je nechat i přečíst. U těchto jednotek je možné se přepínat mezi režimem rSAP a klasickým handsfree (UHF).

 

 

 

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Můžete mi prosím někdo říci, co by mi POLAR FIS+ Advanced nabídlo v případě : L&K MR2008 FL s RNS 510 (GSM III) (mám navíc VAG i VAS kabely popř. Torque na Androidu s Bluetooth OBD2 adaptérem ) :

 

1. např. trochu mne štve rSAP protokol pro telefon, kdy nemohu mít "obyč." Bluetooth profil (při vzdálené SIM přicházím o data na Android a musím použít VPN tunel) - zde pomůže předpokládám emulace ?

2. občas SMS dorazí z některých telefonů poškozené (nikdo si s tím zatím nevěděl rady) - pomohl by pak FIS+ ?

3. co takový prvotní ostřik světel, neumí to vypnout? ;-)

4. co např. úroveň zaplnění DPF filtru popř. probíhající regeneraci, umí zobrazit (zdá se že ano, ale myslím jako ve výchozím clusteru informací) ?

5. lze informace s FIS nastavit tak, aby byly vždy výchozí zobrazení ? Např. přepne se pouze v případě spuštění navigace, jinak ne (připoj. telefonu)

...něco jiného, na co nedáte za žádnou cenu dopustit ?

 

Zbytek si prakticky dnes mohu nastavit sám přes kabel, samozřejmě nevidím to "online" na Maxidotu, ale možná jsem něco přehlédl ?

Ptám se spíše na názor než na rozbor všech funkcí, které si mohu přečíst na Auto Polar WWW. Chápu, že to jsou "dotazy jedna radost", ale třeba mi k tomu někdo něco řeknete.

 

Díky předem.

Ještě dodávám : ECU : 03G 906 021 AB a GSM - 5N0 035 730 B

Upraveno uživatelem Sharkys
Odkaz ke komentáři

Prakticky sis na to odpověděl sám. Emulace BT HF je ti jasná, tím získáš možnost libovolně přepínat mezi rSAP a klasickým handsfree (UHF).

Obrazovku Polar Fis budeš mít vždy jako výchozí, pokud si na maxidotu zvolíš Polar Fis tzn. máš navolenou nějakou Fis obrazovku například s údajema o stavu DPF a nebo jinýma údajema z motorové jednotky a když ti někdo zavolá, nebo příjde sms, tak se ti maxidot přepne na HF a po ukončení hovoru se ti to vrátí zpět na Polar Fis. Tak stejně s navigací. Zahájíš navigovaní a přepne se ti to na navigaci. Po ukončení navigování se ti to přepne zpět na Polar Fis a nebo to můžeš udělat kdykoliv sám.

Prvotní ostřik to nastavit neumí. Ostatní funkce jsou popsané buď na stránkách Polaru a nebo zde http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=16611

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

ja jen doufam ze jak ted zacali pridavat podporu na RNS 315 a podobne tak nedokurvi co do ted jelo. Je fajne ze na tom makli aby podprovoali novou A3 ale .... Ted se chteji vracet k vyvoji na G7 a O3. Bych ocenil kdyby ten FW pro COLOR FIS dali zase do jine verze FW a nervali to k White

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...
  • o 4 měsíce později...

Pokud měl někdo problém s updatama 4,4 (vypadávající parktronic) a hlavně 4,5 (kde po rozdělení na samostatné jazykové sady bylo pár problémů s komfortníma funkcema), tak je už dostupná new verze 4,6 beta, která se po týdenním testování chová stabilně.

Upozorňuji, že veškeré nové updaty jsou rozděleny na samostatné jazykové sady.

 

Momentálně se zvažuje na leden další objednávka, tak pokud by měl někdo další zájem hlaste se zde:

http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=16611&hl=

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Používáte už někdo FW 4.7beta? Funguje Vám správně parktronic? Namontoval jsem teď Polar fis do auta (je to teda Golf V) a paktronic nefunguje. Resp. zobrazí se jak na navigaci, tak na maxidotu, ale neukazuje vzálenost (jako by nebyla žádná překážka).

 

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
    • Zdravím, začala mi skákat závada airbagů, na diagnostice to píše tyto chyby viz. foto. Mate s tím někdo zkušenost? Diky za rady… 
×
×
  • Vytvořit...