sitysoft Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Zdravím, Hledal jsem, ale jsem z toho zmatený. Podle vag mám komfortku 1C0 959 799 A. Auto jsem koupil jen s klíčem bez DO (klasický klíč se svítilnou-žárovičkou). Jde tedy nějak zprovoznit DO na této komfortce a jaký klíč (označení) musím k tomu mít. Popřípadě jak jinak zprovoznit DO na mém autě. Díky za odpovědi. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Podľa definície : 1C0 959 799A s/bez DO, s/bez alarmu, 2 okna, přístrojovka CAN-BUS Usudzujem, že by stačil iný soft. A s tým vraj vie pomôcť Cosby. ;) A kľúče by to mali byť tieto : 1J0959753N 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 stačí upravit eeprom aby podporovala dálku.. umím udělat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sitysoft Odesláno Únor 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 stačí upravit eeprom aby podporovala dálku.. umím udělat.. A kolik by mě to stálo? Upravení eeprom + vystřelovák? A jaké označení vystřelováku je pro tuto komfortku? Kdybych si ho chtěl sehnat sám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.