Přejít na obsah

Jaka smes do chladice

Doporučené příspěvky

• o 3 měsíce později...
Guest chipmann
Přihodím dotaz sem, snad mě nikdo neukamenuje.

Jak často by se měla měnit celá náplň chadící kapaliny? Mám ji tam asi od novotí tzn. 5,5roku. Asi už by to chtělo vyměnit že? Za dobu co auto mám (3roky) , tak jsem dolil cca 2 decky a vypadá furt dobře - růžově.

Jesti máš G12+ tak ta se nemění ,ale záleží na tobě jestli jí vyměníš :palec:

Odkaz ke komentáři

Pozor pánové né všechny O1 mají G12 ,když se podíváš na přepadovou nádobku (je to ta koule s tím černým uzavěrem )tak na ni je napsáno G12+ a je kapalina červená ,pokud tam máš kapalinu modrou tak tam G12 +nedávej nejdou dohromady.A pokud jde o vypouštění tak vypouštěcím ventilem na spodní straně chladiče se dá jen odpustit asi polovina náplně ,ostatní zůstane v bloku motoru .Jediná šance jak dostat co nejvíce kapaliny ven je odpojit hadici přímo na motorum. :palec:

Odkaz ke komentáři
Tak,tak G12+ ;) Obsach chladiacej sustavy je 6,3litra . G12+ A VODA. ;)

Chlapci..teď jste mě trocha vyděsily..Já když koupil moji octavii,tak tam ubec červená směs není..Ten chlápek tam měl něco (ta barva je taká zelenomodrá)..Toš aby mi to něco neprožralo??Nebo co myslíte?

Odkaz ke komentáři
Chlapci..teď jste mě trocha vyděsily..Já když koupil moji octavii,tak tam ubec červená směs není..Ten chlápek tam měl něco (ta barva je taká zelenomodrá)..Toš aby mi to něco neprožralo??Nebo co myslíte?
Ono záleží který rok výroby to máš a ta zeleno modrá se tam dával od výroby .Ale tu je třeba po nějaké době měnit ,zajeď s dotazem do servisu škoda tam dostaneš info jak a co třeba
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...