Přejít na obsah

Zadní bubnové brzdy


Doporučené příspěvky

Dře ti to normálně nebo jen při brždění? Dělá ti to jen jedna strana nebo obě? Každopádně bude dobré ty brzdy rozdělat a podívat se co je špatně. Může to být jen bordel, mohlo se ti utrhnout obložení, můžou být zarezlé lanovody prostě toho může být hodně, chce to víc informací + rozborka tě určitě nemine :)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

:palec: HLEDEJ !!! Tu na fore mas komplet navod ako zhodit bubny . Tu prachovku loziska si nemusel davat dole.:prcprc: Bubon drzi ten krizovy srobik.

 

post-287-0-86520200-1361049955_thumb.jpg

Ahoj prosim tě můžeš sem dát ten odkaz jak sundat ten buben když jsem povolil ten šroubek a drží to jak prase asi nějakej stahovák. Předem dík.

Odkaz ke komentáři

Ahoj prosim tě můžeš sem dát ten odkaz jak sundat ten buben když jsem povolil ten šroubek a drží to jak prase asi nějakej stahovák. Předem dík.

 

Zdravim,

hele máš tu na fóru celkem hodně návodů jak sundat ten buben, ale je to hrozně jednoduchý, musíš povolit samostav, kterěj zatahuje ta pružinka viz. tvoje foto. Musíš tu pružinku zatlačit co nejvíc nahoru a čelisti, teda pokud je nemáš nějak zatuhlý nebo jinak poškozený, musej zaklapnout a ty sundáš jednohuše buben. Dal jsem ti tu další fotku jak vypadá ten samostav, kterej musíš zatlačit. On pouze vymezuje roztažení čelistí a ty je pro to vyndání bubnu potřebuješ co nejvíce zacvaknutý.

Jinak hodně zdaru při opravě palec.gif

 

 

post-2749-0-10718900-1366023045_thumb.jpg post-2749-0-96646300-1366023463_thumb.jpg

 

 

 

Ještě jsem zapomněl, když povolíš ten malej šroubek, kterej drží ten buben, myslim, že si o něm psal na začátku, tak je dobrý pokud to jde, pootočit bubnem tak, aby ti ta dirka kterou je vidět ta prožinka mířila více nahoru k tomu samostavu, aby si se alespoň trochu vyvaroval, že zdeformuješ tu pružinu. A pokud se ti to podaří tak ten samostav namaž trochu vazelínou, aby se to správně nastavilo.

Odkaz ke komentáři

Zdravím využiju tohleto vlákno : řeším bubnové brzdy - špatně brzdí ručka / leve kolo trochu prave skoro nic / lanovod funguje , samostavy taky / .

 

Pravě že problém je ten ,že se mi při zataženi ručky opíra páka pakny o kroužek Abs dal to nedopne . Klínek samostavu jsem ručně sklepnul dolu na doraz ,ale ručka nebrzdi / provozni brzda ano / Pakny maji tak 2,5 mm ,bubny maji taky už drážku .Je to už na vyměnu / pakny , bubny ? neřešil někdo něco takového dík za info

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...