Přejít na obsah

Chycení členové clubu na silnicích


Doporučené příspěvky

mlha přede mnou, mlha za mnou... :smich: občas jsou ti lidi celkově slušní pacienti. Jedni nesvítí vůbec, ale zato někteří svítí za celou vesnici. :wallbash:

presne, vcera cestou z melnika na D8 mlha adest jak svina, videt bylo na 20 metrů a borec v bílym hjonde si to sine vzadu bez svetel a vpredu na denni...super senzory maji ti korejci, a jestli ho nemel tak nechapu, ze mu neprislo divny, ze jsem ho sestkrat problikal, pak mu pustil prerusovane zadni mlhu a za mnou jeste dve auta znovu dalky do zrcadla. to ze pak stojime na jizni spojce v kolone a borec prede mnou pusteny mlhy ze jsem nevidel nic, to je vec druha..peklo...

 

dante : jakto, ze mama nema nalepku? ja olepil celou rodinu, dovezu ti nalepku na prazsky sraz

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Rano jsem to trosku nepoladil se vstavanim, tak ze pojedu salinou, abych nestal v provozu, kdyz si tak na brnenskych Novych sadech ctu na taptalku OC forum, tak tesne pred vystoupenim, nekdo kyvl smerem na muj mobil a tise rekl 'cau', nevedel jsem, jestli jeste spim, ale nevypadalo to, ze by zdravil nekoho jinyho, vubec jsem ho neznal, kdyz jsme oba vystoupili, tak jsem se ho chtel zeptat, ale ten nekdo se rozbehl, aby stihl salinu vedle a prestoupil, nebyl to nekdo z vas, nebo jsem jeste spal? :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Já se přiznávám :lol:

Určitě jsme spolu jeli i na trajektu, vyplouvali jsme cca v 10:00 z Dunkerque, škoda že jsem si Tě nevšiml na place před nájezdem na trajekt. Stál jsem jako druhý auto v lane G. Co ty v UK? Naposledy jsem Tě viděl na výletu do Škoda muzea. Kdybys měl někdy cestu přes Liverpool, stav se na kafe :)

Upraveno uživatelem squirrelcze
Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...