Přejít na obsah

přidělání klíčů

Jendík

Doporučené příspěvky

Zdárek dobří lidé, poraďte i prosim. Před 4. dny jsem koupil od kamaráda Octávii. Všechno v poho jenom mi nedal ke klíčům tu vysačku se sériovim číslem pro případný přidělání při ztátě atd. (jak sem vyčet z manuálu). Řekl mi že první majitel (já sem třetí) ji prej někde pro..bal. Tak mě ale teď napadá, co kdyby kecal, nebo kdyby tu vysačku našel někdo jinej, nepřidělaj mu ty klíče jenom tak? Doufám že je potřeba k tomu přidělání ještě tachničák nebo nějakej jinej doklad že je stále majitel toho auta??? Nebo jak to funguje s tim přiděláváním klíčů? Dík za info

Odkaz ke komentáři
Zdárek dobří lidé, poraďte i prosim. Před 4. dny jsem koupil od kamaráda Octávii. Všechno v poho jenom mi nedal ke klíčům tu vysačku se sériovim číslem pro případný přidělání při ztátě atd. (jak sem vyčet z manuálu). Řekl mi že první majitel (já sem třetí) ji prej někde pro..bal. Tak mě ale teď napadá, co kdyby kecal, nebo kdyby tu vysačku našel někdo jinej, nepřidělaj mu ty klíče jenom tak? Doufám že je potřeba k tomu přidělání ještě tachničák nebo nějakej jinej doklad že je stále majitel toho auta??? Nebo jak to funguje s tim přiděláváním klíčů? Dík za info

Pokud mas pouze jeden klic, tak bych nevahal s dnes dal novy..

Odkaz ke komentáři

Je to jednoduché pokud si nejste jistý s původem auta i když jsou všechny klíče a štítky může mít někdo další klon klíče a ani v diagnostice nic nepoznáš a prostě auto umí X dalších klíčů IMMO....

dálky smažeš a naučíš znovu tam to jde ....ale potom stále má někdo klíč do spínačky!!!!

pokud je to prostě nejasné a neni spoleh tak výměna sady zámkové je investice do bezpečnosti.....a cena vozu a zámkovky je nepoměr......:-))) vždy to doporučuji udělat a je klid.....Mrs.

Odkaz ke komentáři

A kolik za tu sadu? Sem to koupil a teď sem suchej jak martini. I s klíčema to bude min. 5 klacků co? Já sem spíš uvažoval o tajnym spínači, přerušit zdroj od starteru, dokud by to nenašel tak by taky neodjel, ale nevim, má to někdo?. A nevíte jak je to s konstruktem? Dá se vyměnit jenom ta zámková vložka?

Odkaz ke komentáři

Mám jeden klíček zcela funkční a druhej kterým nastartuju a v pohodě jezdím. Bohužel s ním už neotevřu auto. Předchozí majitel vyndal všechny zámky krom spínačky, takže nastavení klíčku přez zámek není možné. Je možné klíček přizpůsobit přes spínačku, nebo přez VAG?+jak se to dělá? Svíček po zmáčknutí svítí, tak by neměl být rozbitý ne? Kdyby byl jak řešit bez zámku nový klíč?

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...