Jump to content

Nestartuje

Recommended Posts

Pánové sorry za topic navíc ale mám dotaz,,

Včera jsem zničehonic nenastartoval,startér točil ale ani ťuk jakoby nafta nešla do vstřiků,pro jistotu byla povolaná diagnistika mistra Chipa ale motorově nenalezen žádný problém. Dnes jsem pro jistotu nevím ani proč vytahal všechny pojistky z palubky...a super natočil jsem napoprvé..

Mám dotaz jaká pojistka toto mohla způsobit...nebo kde mohl nastat problém..?

Děkuji moc za rady pro totální lamu..díky

• 2 months later...
Guest Mojmir23

Zdravim :)Byla to pojistka z pojistkové skříně u motoru, nebo v kabině? Která pojistka to je? Že bych ji začal vytahovat, když octávkou pár dní nepojedu a náhodou by šel kolem nějakej parchantík s úmyslem si jí vzít, tak aby to nenatočil.

• 1 month later...

tak pry ani vstriky ani cerpadlo vsechno je pry v poradku diagnostika neukazuje nic...pry se motoru vraci vyfukove plyny nebo co mi to rikal...a ze pry pravdepodobne jsou zadrene pisty ...ze pry je to na vymenu celeho motoru...nejak se mi to nezdaaby byl cely motor v haji...nema nejko nejakou radu? motor bjb rv 2005 najete 233 300...

• 1 month later...

Zdravim Vas, vie mi niekto poradit za jazdy mi zdochol motor a od vtedy nejde nastartovat, kym islo tak bolo pocut sicanie turba a tak auto zdochlo, vymenil som turbo, os na nom bola strihnuta, ale stale nejde nastartovat, je tam niejak zablokovana jednotka, alebo niejaka poistka ochranna, lebo nemozem sa uz ani spojit s riadiacou jednotkou motora, niektore veci mi nacita, ale pise trvale chyby, ako keby bolo nieco zablokovane.

počkej jak střihnutá??? čili jako rozlítlé turbo??? a vyčistil jsi kompletně všechno???? Pokud jsi dojel, tak můžou být kousky turba v palici, taky už se stalo. Pak je to na rozdělání motoru.

Ano bol strihnuta hriadel, aj lopatka n vyfukovej strane bola ulomena, co sa dalo som vycistil, ale do vnutra motora nevidim...lenze predtym ako som isiel menit turbo som napojil motor na diagnostiku kde mi vypisalo chybu tlak v sacom potrubi ... skusal som motor nastartovat ale nenaskocil, tak som zhodil hadicu od turb dole a vertula na sacom potrubi uz mala volu...po vymene turba motor nejde stale nastartovat a nemozem sa ani s riadiacou jednotkou motor spojit, konkretne kanal motor, niektore kanali idu, ale vypisuje viacero chyb a este k tomu trvale...toto mi nejde do hlavy, ze preco....taktiez nepocut cerpadlo po otoceni klucom zapalovania...tak mi to pripad, ako keby nieco s riadicou jednotkou bolo

Este tak, motor toci, ale nechyti tak som to myslel

• 11 years later...

borci prisel teda nekdo na to co to muze byt?dostal se mi do ruk romster 1,9 77kw ,ze nejde nastartovat ,vymnenil jsem zasekly palivovy ventil na filtru,pretesnil a nastavil vstriky,,vymnenil tandemove cerpadlo.podavaci cerpadlo v nadrzi tlaci pekne.a auto porad nestartuje ....zkontroloval jsem roztvody a taky v poradku.diagnostika nepise nic ale auto nestartuje..prosim o radu jsem uz zoufaly