Přejít na obsah

volant z OIII do OII


Doporučené příspěvky

řeknu ti to asi takhle, musíš sehnat FL maxe pro naftu. Jelikož nemáš FAZIT4 auto, tak bude vojeb s immem, ale kluci to umí spárovat. Cenovka hle dílu + nějakých 4500-5000 za práci.

 

RNS 510 je FL radio. Problém je s gateway, jakou máš, potažmo jaký soft v ní, jinak ti radio nikdy neusne...

 

A není od věci si to tady pročíst jsi asi milion pátý s FL volantem co tohle řeší od roku 2008.

Odkaz ke komentáři

Když koupím FL radio či navigaci rozchodím tlacitka na levé straně volantu, + asi jinou gateway když mám 1K0907530H aby se mi nevybíjela baterka je to tak ? Pravou bych rozhejbal jen když koupím Maxika z FL, nebo POLAR FIS ? Jinak tedy ne ne ? ..........Když bych koupil POLAR FIS, tak nemusím kupovat novou gateway a pujde mi na FL radiu/navigaci i couvací senzory + se mi to nebude vybíjet ?

Odkaz ke komentáři

Vsechno tu na foru je stacilo by jen hledat. Podvolantovka 1K0 953 549 CH je v poradku tu mas spravnou. Dale budes potrebovat jinou gateway je jich vice např. 1K0 907 530 L, O, P, Q, S, AA. Pravou stranu volantu u tveho auta nerozchodis (maximalne na ovladani novejsich HF, ale na ovladani PP ne) pokud bys to chtel mit 100% funkcni musel bys mit FL budiky. Polar Fis ti pravou stranu volantu taky nerozchodi a ani ti nepomuze s gateway proti vybijeni baterky. Ano, Polar fis ti mimo jine funkce bude zobrazovat parkovaky na Columbusu a take climatronic (pokud nemas FL climatronic).

Odkaz ke komentáři

Je tady hodně příspěvku ohledně volantu mám v RS FL volant bez MF, Columbus, MaxiDot, chtěl bych dát volant z O III RS (zkosený) a dodělat MF pokud chápu správně je potřeba

1. volant O III RS + airbag

2. tlačitka ze Supa FL

3. MF kabeláž

4. podvolantovku - Jakou ?

 

A to by mělo být vše ? Předem všem dík ;)

Odkaz ke komentáři

Tohle zavani politickou provokaci! Jednotka index CH z predchozi strany...

 

Airbag muze byt libovolny, nerozlisuje se dle typu volantu.

 

Maxidot potazmo budiky musi byt z FL a to byva nejvetsi problem.

 

Tlacitka ze supa, yeti, rapida nebo fabie 2.

Upraveno uživatelem ka_r_los
Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zdravím ve spolek, pánové měnil jsem volant z O3 do O2 předfacelift tam jem měl kožený multifunkční a jde o to že airbag mi chybu nehlásí, tlačítka multifunkce zatím neřeším, ale štve mě že mi nefunguje klakson, poradí někdo co s tím? Prostě to pořád netroubí a to mě dost s..e ... :wallbash: :( Díky

Odkaz ke komentáři

Je to komplet z O3 takže předpokládám že i ten kabel bude, a který přesně myslíš ten jak jsou tlačítka multifunkce nebo jak je konektor bagu a jde to i do toho černýho plochýho konektoru který je zapojenej do multifunkčních tlačítek. Právě u nové kabeláže na tom novém bagu mi vedou do spodní řady v tom žlutém konektrou 4 drátky a do černého 3. U starého bagu ve žlutém konektoru 3 drátky a do černého 4. Nepočítám zapojení konektrou airbagu to je stejný.

Odkaz ke komentáři

Máš komplet z O3, tak se s tlačítky rozluč, až vypadají stejně, tak nejsou, volant musí být superb 2 FL, Yeti FL, rapid, fabia II do roku 2015, případně jen tlačítka z nich.

 

O3, Fabia 3 mají už jinou elektriku.

 

Ten kabel je v podstatě ok, jen se musí přepinovat. Pro tebe platí zapojení bez tlačítek, takže z konektoru přímo na klakson a zpátky, v práci nemám elsu, tak nepovím kam přesně, ale je to myslím 9-10 ve žlutém konektoru.

Upraveno uživatelem ka_r_los
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zjistil maníka z Prahy co je "dodává" a tyhle z OIII RS prodává za 8tis. Já si u něj budu brát, jen se teď pídím o tom zapojení multifunkce ale to určitě tady někde vyčtu.... jinak je má ve třech provedení... prošívání červené, bílé a černé.... kontakt na něj mohu zaslat, ale teď říkal že bude mít další nejspíš o víkendu, takže s objednávkou čekám. Jinde jsem je viděl za 11tis.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Zdravím.  Mám takový menší problém. Mám Octavii 2 2.0tdi 103kw bmm PD s dpf a poslední dny si všímám lehkých vibrací za jízdy do kopce na 6.převodový stupěň cca v 80-100km/h. Není to nic hrozného, ale docela mě zajímá kde může být příčina. Auto je nepatrně hlučnější s vibracemi pod pedály. Moje první myšlenka byla jestli to třeba není převodovka, protože má najeto bez mála 290tkm. Předem děkuji za odpověď.
    • twl by me jeblo a zaroven zajimalo kolik by zachranilo PPF nastesti se to nedozvime
    • BUBUTECH, vedel by si dat vyrobit 2ks tych gumenych veci ? Mam vsetky suciastky ale tie stople co tu mas model sa uz nikde nedaju kupit a nemam nikoho co by mi to vytlacil na 3d tlaciarni. Dik za odpoved.
×
×
  • Vytvořit...