Přejít na obsah

Fabia III


Doporučené příspěvky

pánové, počkejte si na nemaskované fotky, kde více vyniknou proporce vozu ;) Ve srovnání s FII je to rozhodně designový posun vpřed, protože to auto je mnohem svěžejší a dle mého názoru i vyváženější. Polo je stejná třída, ale dostalo teď "jen" FL; fabie je nový model (byť na staré platformě), ale s novými prvky. Designově auto navazuje (stejně jako budou navazovat i další modely) na novou designovou linku a poslání značky ŠKODA.

Odkaz ke komentáři

To ano ale proporce auta jdou videt uz z protoxpu..na to ze slibovali ze bude fabie nizsi a vypadat sportovne,nevim nevim. Nemluve o tom ze si clovek dokaze domyslet jak to muze vypadat, kdyz Rapid a Octavia ( zaklad vybava) temer nerozpoznatelne od sebe. Je mi jasne ze pri predstaveni auto bude vypadat krasne - podlozky,stahle pruziny, 18" kola... Ale v realu to bude neco podibneho jako rapid. A pokud nema radou nejaka hezka kola a kliky v barve vozu atd tak nevypada nic moc.

Pravdou ale je ze zlepseni tam bude..

Odkaz ke komentáři

Dle mého by mohla zadní čast vypadat podobně, jen asi bez toho černého prodloužení ala Rapid Spacebak.. Boční linka dole bude podobná, jen menší a hranatější, horní linka bude bez té vlnky vpředu. Okna budou podle mého rovnější, ale tvar by odpovídat mohl. Ale myslím, že přední část bude jiná..

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

Asi totéž, co mínili u OIII, která měla být super peckou a u Rapidu, ze kterého, hlavně ve Spacebaku, dělají kdoví proč něco výjimečného..

Jediným plusem je, že design nových Škodovek opravdu nikdy nezestárne - krabice vždy zůstane krabicí.. Pro mě je aktuálně kontrastně nejhezčím i nejhnusnějším autem celé produkce faceliftovaný Superb - v kombíku je to aktuálně nejhezčí Škodovka, v liftu bych z něho blil..

Odkaz ke komentáři

design není špatněj, ale chtělo by to u jednotlivých aut nápad. Takhle jsou všechny jak přes kopírak. O kvalitě tak jak jsem na ní byly zvyklý dřív už se snad nedá ani mluvit. Když vidím jak mám některý díly opotřebovaný v OII po dvou letech a 82t. km a srovnám to se 13 let starou OI s 300t. km tak ta vypadá líp. A OIII je materiálově ještě horší než OII .....

 

Ale mám obavy, že jim (ne)kvalitu a cenovou nesoudnost zákazníci spočítají. Vidím to jen u nás na firmě, kde v rámci nových aut přibývají VW, protože v porovnání vycházejí levněji a kvalitněji

Odkaz ke komentáři

Já se obávám, že ne.. Všichni jsou tak zmagoření povídačkami o nizké ceně a nízkých servisních nákladech, že se Škodovky ve většině firem bez rozmyslu budou kupovat dál - a co navýší na ceně, to zaměstnavatel sníží na výbavě..

Krize nekrize, i kdyby byly podmínky ideální, když se Škodovky kupují stále tak, jako dříve, nemají vlastně motovaci kvalitu zase postupně zvyšovat, jen by se obírali o zisk. Čili lze očekávat, že bude kvalita dílů a zpracování každou další generací horší a horší, hlavně, když bude mít auto v základu kufr 1000 litrů, naroste do všech rozměrů o metr a dostane chromové rámečky ventilace v interiéru...

Odkaz ke komentáři

s tou kvalitou u OII FL nevim, ja mam za necely tri roky najeto 160 a musim rict ze gut, hlavne sem tedy necekal ze predni brzdy budu mit origo cely 160tkm, zadni jsem menil al pred 10tkm...v tomhle musim tedy smeknout (2,0 TDI CR 103kW)

 

osmatany volant mam, to je ale jasny po tech km, radicka taky, ale ze by nekde neco bylo vylozene hnusny? kdepak.

 

OIII pocitove hned zaujala horsimi materialy, hlavne kuze na volantu a sedadlech, plasty v introsi a nektery divnosti

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...