Přejít na obsah

předek octavia I rozbité plasty

Doporučené příspěvky

Zdarec všem, v týdnu mi vběhla pod kola srna, čekal jsem pěkně dodělaný auto ale jaký překvapení když byla srna na kaši mě vylítali jenom mřížky značka a opravdu žádná prasklina dokonce i nárazník sedel kde měl, odjel jsem domů najel na kozy a zkoukl to zespodu, tam to vypadá hůř prostě jsem ji vzal hned pod kolo.Ten spodní plast byl jenom vypadlej, je ale nmontovanej na dvou bočních u podběhů ty jsou rozbitý jeden z nich kryje řemenici.Nějakej plast se rozsypal pod nárazníkem a zjistil jsem že je asi tam o čcm posunutá spodní strana chladičů nemužu na to spodek nárazníku našroubovat.Budu to muset spravit, nevíte jestli ty rozsypaný plasty černý barvy za nárazníkem jsou součástí nárazníku nebo se to montuje na čelo? pokud by byl někdo schopný popsat co bude třeba koupit.....byl bych rád nebo jak to odstrojit nárazník tak ynevím na čem drží...pokud máte někdo naskenovaný složení předku byl bych moc rád, až budu opravovat vše nafotím a dám sem pro další.Dík je to octava 1,6 75kw 2004

Odkaz ke komentáři

Kedže máš r.v. 2004 tak máš facelift nárazník vo farbe a teda všetko čierne pod ním je kryt motora. Pri dieseloch býva pod celým motorom pri benzíne je krytá väčšinou iba časť trochu za chladičom. Namontované sú tieto kryty zospodu na predné nosníky a spodný kryt motora drží na týchto bočných krytoch. Pridávam ti obrázok tam to vidíš (tá horná časť je pre teba kedže máš benzín...spodný je pre diesel) :palec:

Ak chceš dať dole nárazník, odober z neho lištu a pod ňou sú držiaky a skrutky.

post-11817-0-36763900-1367262065_thumb.gif

Odkaz ke komentáři

Kedže máš r.v. 2004 tak máš facelift nárazník vo farbe a teda všetko čierne pod ním je kryt motora. Pri dieseloch býva pod celým motorom pri benzíne je krytá väčšinou iba časť trochu za chladičom. Namontované sú tieto kryty zospodu na predné nosníky a spodný kryt motora drží na týchto bočných krytoch. Pridávam ti obrázok tam to vidíš (tá horná časť je pre teba kedže máš benzín...spodný je pre diesel) :palec:

Ak chceš dať dole nárazník, odober z neho lištu a pod ňou sú držiaky a skrutky.

Dík za odkaz, ale já když jsem měl vytrženou tu střední mřížku tak byli rozbité i ty plasty za ní.když to napíšu polopaticky, tak když sejmu přední nárazník tak co je za ním je rozbité.A nikde jsem nenašel uchycení nárazníku

Odkaz ke komentáři

Teraz neviem čo konkrétne myslíš ..akú strednú mriežku...ak tú v nárazníku tak za ňou sú len kryty okolo chladiča. Nárazník je uchytený tak ako hovorím...keď z neho dáš preč lištu, tak pod ňou na stranách ich nájdeš. :palec:

Ale aj tak si myslím, že by bolo najlepšie keby si sem dal foto.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Zdravím, mám tady takový záhadný problém. Z ničeho nic náhodně začne blikat displej climatronicu, po chvíli se k tomu přidá kontrolka airbagu, která se rozsvítí a "pulzuje" ve stejném rytmu jako climatronic a občas k tomu na maxidotu vyskočí "snímač oleje do dílny". A teď se k tomu přidá i to, že pokud je to auto v téhle " chybě" tak nejde nastartovat, prostě jen točí a nechytne, musím třeba 2x 3x vypnout zapalování a zase zapnout aby chytlo. Tato chyba se objevuje absolutně náhodně a neobjevil jsem žádný spouštěč toho. Jinak auto jezdí absolutně bez problémů a vše funguje. Na odkazu video jak bliká climatronic.Díky za každou radu.https://drive.google.com/file/d/1LCbdYU5Kk29SsHvF5B61BJq0NzYHi9sQ/view?usp=drivesdk
    • Ahoj Jen to trochu oživím,  nechal jsem dodělávat tažné v autorizáku kde se mě technik ptal co s tím budu tahat a když jsem řekl že jen příležitostně klasickou vlečku na bordel a tak, tak mi řekl že chlazení a altík řešit nemusím, pokud bych chtěl tahat karavan tak potom už ano. nechal jsem montovat oddělávací tažné za cenu 15k s daní a bylo do na OIII combi Fl 2018
    • Dovoluji si předpokládat že ti nevylejzaj kuličky na čepu pořádně promazat a nezasunutou kouli vyzkoušet ve svěráku pomocí té páky jestli se ty kuličky aretují jak mají. upozorňoval mě na to technik že se to může stát
  • Vytvořit...