Přejít na obsah

Lumi & Laura Sport DSG

Doporučené příspěvky

hosi neviete niekto nahodou co je toto za spoiler ?? pripadne dat link kde by som ho pozrel ? :rolleyes: viem ze podobny ma marekczek ale on tam ma naviac v strede to lizatko alebo co to je :palec: celkom sa mi to pozdava avsak neviem ako by to vyniklo na ciernej octe :huh: ak by bol niekto taky ochotny a urobil by mi virtual bud na nejakej fotke mojej okty s tym spoilerom alebo tu cervenu prefarbil na cierno bol by som vdacny :lool: :pivo:

post-24319-0-11683100-1377109870_thumb.jpg

post-24319-0-31973100-1377109881_thumb.jpg

Upraveno uživatelem lumi
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

tak vcera som po prvy krat od nakodovania vyskusal Corner za tmy a je to totalna spica :palec: esteze som sa dal na to Igorom (160R) prehovorit :pivo: krasne presvetlene zatacky, aspon clovek lepsie vidi kam ide ;)

v nedelu sa chystam vyluxovat intros poorboysom tak som zvedavy ako to prekukne aj ked mam relativne nove auto :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

jestli byla ještě docela dobrá viditelnost, tak halogeny stačí, ale jak jedeš sám po cestě, je absolutní tma, tak prostě xeny jsou xeny...

a to neomluvím o tom, že halogen hnusně vypadá, za to xenon i z dálky vypadá super ;)

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...