Přejít na obsah

Lumi & Laura Sport DSG

Doporučené příspěvky

no je to palka :) jedine sledovat bazar alebo niekde vytiahnut z buracky aj s vyskacmi :) cize teraz mas iba predné repro? ja som mal tiež, ale mesiac po kupe uz aj sla cela sada zadnych na montaz lebo mi to nedalo.. bol som uz navyknuty z predoslej OC ze pocujem nieco aj zozadu

Odkaz ke komentáři

soundystém je 12 repráků, plus pod sedadlem spolujezdce máš zesilovač, hraje to daleko lépe než klasických 8 repráků... akorát pokud to ohulíš naplno, tak chce odhlučnit tapece, ale naplno hudbu nikdy nemám, tak není potřeba.

jinak dodělat vzadu repráky jsem měl taky v plánu, takže užívej dostavby palec.gif

už si nandal nášlap z RS? :)

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Vcera som bol v Skoda salone objednat nejake drobnosti a k tomu aj navleky na kolesa ktore maju ako novinku v ponuke.

Pani asi po pol hodke neuspesneho hladania na mna vystrelila z odpovedou :

ked si u nas zakupite zimny set diskov s pneumatikami dostanete ich ako darcek k tomu, inak ich nie je mozne zakupit.

Tak som po zbytocnom cakani odisiel a napisal na skodovacku fanpage na facebooku ci by mi poslali cislo dielu lebo sa to u nich neda objednat a dopisal som aj odpoved pani s poza pultu :)

dnes mi prisla odpoved od ŠA Slovensko ze poprosia o adresu konkretneho salonu kde sa takyto problem vyskytol.po mojej odpovedi asi 2 hodiny prisla dalsia sprava a to :

ze navleky su objednane, pani s poza pultu ma zajtra srdecne ocakava a ze si prosia moju adresu koli zaslatiu darceka za moju trpezlivost a samozrejme ako ospravedlnenie z ich strany :D

Takze kazdy kto mate problem nevahajte a kontaktujte ŠA :palec:

Upraveno uživatelem lumi
Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...