Přejít na obsah

Ford Mondeo kombi MY2014, Titanium Plus 120kW


TomasB

Doporučené příspěvky

Jakej vozík? To bylo předešlý Mondeo... stříbrný. Tady s tím Mondeem nebylo zatím děláno nic, ani výměna žárovky zatím. Vlastně jo, někdo mi ukradl mřížky z blatníků, tak ty jsem nechal dát nové. Jinak zatím i brzdy původní a jen olej a filtry. Ve čtvrtek jdu na servis.

Pockej, to uz je vazne tak dlouho? Kua to to leti :(

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 měsíce později...
  • o měsíc později...

Včera servis na 161.000km. Jako obvykle olej a všechny filtry, tentokrát už i přední brzdové destičky(zadní poprvé na 140tkm a přední daly od novoty 161tkm). No a světe div se, první žárovka se odporoučela. Jinak ještě desinfekce klimatizace. 

Inu, už je vidět, že to je stará herka a už se to sere, protože už došlo na oboje brzdové destičky a jednu žárovku. :biggrin:

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 4 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Inzerci začnu na 280, neb se CZ původ s jasnou historií a prvním majitelem a tato 120kW verze pohybuje od 200-300 tis. Jak to tak bývá, na spodní hranici jsou hujdy. Samozřejmě počítám, že se to prodá za méně, chci 250. Ale jak už to bývá, každý chce slevu, tak ji dostane. A to pokud se najde někdo odsud, tak se můžeme domluvit rovnou. Nový majitel bude jasně vědět, co kupuje, můžeme spolu zajít do AutoIN, tam si může prohlídnout komplet servisní historii, za nějakej peníz, bude-li chtít, mu to asi i můžou vzít na dílnu na zvedák, napíchnout na PC, prostě co bude chtít. Nemám co skrývat. Tam se odehrával veškerý servis, včetně přehazování pneu, i když hned přes cestu bych to měl za polovic. Ale nechával jsem to dělat v AutoIN, protože mi i uskladňovali pneu a mám k nim důvěru. Tím, že jsem s tím jezdil jen já, tak vím všechno a může se ptát na co chce. Rád mu to povím. A budu rád, když mi auto nezmizí z dohledu a budu vědět jeho další osudy.

200tkm servis nechám na novém majiteli. Je tam na 200tkm potřeba udělat rozvody, to mohu domluvit za lepší cenu v tom AutoIN, ať to nedává dělat někomu, kdo by to třeba ještě zkurvil. Tady není dobré šetřit. Já mám u nich tuším 8 nebo 10% standardně slevu a myslím, že když jim to vysvětlím, že by mohli dát slevu větší, protože to pro ně bude otázka, jestli to budou dělat nebo ne, tak určitě dají slevu větší, doufám. 

Za sebe, pokud bych si ho nechával dál, nechal bych vyměnit tlumiče. Sice nejsou v hajzlu a podle mě dalších 50-100tkm by mohly dát, ale už to není jako na nových. Mně už to trochu vadí, že to nerovnosti nežehlí tolik, jako dřív, pro mě už menší komfort. Jinak tam není nic, co by se mělo dělat a myslím si, že dlouho nebude. Ale to se klidně může pobavit se servisákama v tom AutoIN. 

Lak je komplet původní, na ty km velmi hezký, totéž interiér, bez oděrek. Zimní kola na plechu s poklicema, stále více než 4mm, ale jsou to ještě původní kola, která jsem kupoval s novým autem, takže rozhodně neuškodí koupit nové. Myslel jsem, že na konci zimy už budou pod 4, ale ony prakticky neubývají. Prostě jsem už nechtěl kupovat nové, když bylo jasné, že budu auto prodávat. Letní ALU 18, loni nové pneu. Odhaduji, že vzorek bude tak 6-7mm.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...