Přejít na obsah

Das Auto mit Luft aneb prostě touareg ...


Ol@f

Doporučené příspěvky

Zda se ze uz se nic nemuze pokazit (tuk tuk na drevo) a po urputnem cekani od 22.5. kdy jsem podepsal kupni smlouvu, tak auto dorazilo konecne k prodejci minulej Ctvrtek. V patek jsem ho byl pohladit a domluvit se na instalaci nejakych dalsich doplnku.

MR2014
Motor 3.0TDI 180kW
Prevodovka 8st. TT
Seda Canyon
VW R20 Mallory
Navigační systém RNS 850 s DAB
Paket R-Line
Paket R-Line Exterier
Vzduchové pérování
Soundsystem "Dynaudio Confidence"
plus dalsi featurky pro pohodlne cestovani


Nemuzu uz dospat termin predani :wallbash: :wallbash: :wallbash:laugh.gif

p1010005.jpg

P1010019.JPG

P1010020.JPG

P1010016.JPG

P1010015.JPG

p1010011.jpg

Odkaz ke komentáři

cerna klasika, chtel jsem i cernej strop ale ten bohuzel nejde nejak v te vybave co mam s V6, uz jsem vlatne zapomel ve kterejch kombinacich to jde vim ze jeste 14 dni po podpisu KS prodejce zkousel nejak vselijak na importerovy ten cernej strop tam dostat.Nakonec neuspesne

 

Stejnej boj byl i s sedackama tvarilo se to ze v cerne a s ventilovanejma sedackama jde jen Nappa a ze Vienna ( trosku hrubsi kuze) jde jen v nejake vyblite bezove ale to se nakonec podarilo. Chtel jsem tu drsnejsi protoze ta Nappa mi prisla takova moc jemna takova akurat na volant na tehle nebude tolik videt nejakej jemne skrabanec nabo tak.

Odkaz ke komentáři

Na tyhle divnosti kolem typu/tvaru/materiálu a jde/nejde jsme narazili i u Mercedesu kolem C-čka. Bylo to tak divný a divoký, že vlastně nešlo nic, co člověk chtěl. Nad černým stropem nezoufej - přečalounění do alcantary to jistí. :) I když teda nevim, asi to nebude tak jednoduchý jako u Octy - koukám panorama atd. A je jasný, že u novýho vozu se ti do něčeho podobnýho asi ani nechce. Z jakýho je ten strop vlastně materiálu? Snad už ne ta odporná koncernová tlakem nalisovaná textilie, která prakticky nejde vyčistit. :blink:

Vienna je praktičtější, ale snadněji se láme než třeba Nappa, tak musíš dobře ošetřovat.

Odkaz ke komentáři

Jsem zvědavej jak to budeš snižovat a u jaké velikosti kol skončíš :)

 

No doufam nejakou chvili nepobezim s typacem na urad aby mi zapsali 22" vyprdnul jsme se i na priplatkove 21" protoze tam zustala sire stejna (275) a profil sel z 45 na 40.

 

gratulujem k novému mazlovi.. :palec: tiež som zvedavý aké bude konečné zníženie a veľkosť kolies.. tie 20" budú asi len na zimu... :D

 

jste se zblaznili ne ? 20" na zimu :lool: koukal jsem ze nejmesi co na to jde je 17" tak uvidime je fakt ze zdalky i ty 20" na tom vypadaji maly. :lool: :lool: :lool:

Odkaz ke komentáři

Ondro, tak já ti už asi ke koupi a výběru gratulovat nemusím, to máme chlape za sebou :D ....

 

takže, ať slouží dobře a nemusíš mi nikdy nadávat, ostatní ať chodí a jezdí okolo tebe v uctivé vzdálenosti, konečně poznáš co to je do auta nastupovat (alespoň trochu :lol:) a především užívej si radosti z jízdy, protože jak už víš, tenhle podvozek nikdo lépe neumí, ostatní dělají v této kategorii pouze kompromis v porovnání s Turkem .... ;).

 

Vzpomněl jsem si na zimní Apaluchu a tvoje cesta byla od Turka (už tehdy jsme ho statečně zapili) k Turkovi (a po žních už je :D).

 

Pořád si myslím, že lepší auto s takovou výbavou a vlastnostmi není a navíc tak kde ty s cenou končíš, tak ostatní začínají v základu.

 

Přeju ti tu radost chlape a fet nového auta :prcprc:.

 

K těm konfiguracím a výběru čalounění - Ondra má akčně poskládaný model Executiv, který je předem nadefinován a narván výbavou, tenhle bohužel černý strop neumí, pokud by zvolil klasiku a výbavu si poskládal zvlášť, tak černý strop lze, ale cenovka by byla vyšší, podstatné je, že je to R-line zvenčí i uvnitř a na vzduchu ....

 

Barva je to nejhorší na výběr, ale myslím, že se povedla neskutečně, v porovnání s tmavě modrou podle mě hezčí, ale bohužel je to "jen malej Touareg" (Ondra ví a chápe .... :P)

 

 

Odkaz ke komentáři
  • Ol@f locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
    • Zdravím, začala mi skákat závada airbagů, na diagnostice to píše tyto chyby viz. foto. Mate s tím někdo zkušenost? Diky za rady… 
×
×
  • Vytvořit...