Přejít na obsah

Vyplati se celolak

RadimCep

Doporučené příspěvky

Mam O1, sice nejslabsi moznou (asi - AEEcko), nicmene po motorove strance v kondici a na normalni jezdeni v pohode auto, ale uz se na aute nastradalo tolik skrabancu, oderek a dalsi, ze resim jestli udelat celolak?

Barvu bych nechal stejnou jaka je (vinova metaliza) a pripravu bych si asi taky udelal sam (nejakej kit, odstrojeni?)

Zajima me na kolik to cca vyjde?

Co vsechno je potreba odstrojit?

A jestli to ma vubec vyznam?

Dik.

Odkaz ke komentáři

Já bych to viděl na celopolep folie :) lak tě vyjde celolak tě vyjde draho :) polepil bych to karbonem.

Soused měl též poškrábanou O II atd. tak si to nechal polepit asi na 10 litrů to vyšlo :)lak by vyšel o několik tisíc víc.

V příloze posílam foto sousedové polepené Octavie.

Kdyžtak sem hoď fotku tvého auta jak moc je to doškrábané :) třeba by to šlo jen opravit.

post-30450-0-72913200-1374919714_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jenze ta folie bude na slunci pracovat a zacne se casem krabatit ne?

Tak je to vsude - dvere pod klikama posrabano + kraje dveri od zidky

Lemy - poskozene od kaminku

Predni narazník - radne skrabnuto od zidky

Zadni naraznik - praskly zhora

Pate dvere - klasika kolem SPZ + hrana

Rez kolem nadrze

Kapota - tecky od kaminku...

Strecha je taky, ale ta je mi jedno (tam bych pripadne dal folii)

Fotky ted u sebe nemam...

Odkaz ke komentáři

Rez kolem nádrže to je největší zlo,nedávno jsem s tím trochu také bojoval. Musím koupit podběhy.

Řeknu Ti to tak raději bych šel za pár tisíc do celopolepu než do celolaku. Jakou máš Octavii ? jestli za ty prachy za celolak neseženeš jinou.

Jinak soused má to polepené dva roky a nestěžuje si :) prostě před lepením to auto musí být fakt čisté. Možná kdyby sis to stříkal doma sám to auto by to nebylo tak drahé,ale bude s tím asi větší práce. Obrousit,stříknout základovku,pak barvu.

Odkaz ke komentáři

Doma to strikat nemuzu, to se na to radej vyprdnu...

Je to O1 lift, 1.6 55kw, el. okna, zrcatka, stresni okno, palubak..

Nevim, i 10 tisic se mi zda hodne za lak, na takovy auto.. Chtelo by to nejakyho darce, kterej by mi dal predni a zadni naraznik v barve a pak bych spravil akorat kolem nadrze a paty vrata a zbytek prdet...

Odkaz ke komentáři

Říkám,já bych koupil leštěnku s odstíném tvé barvy zaleštio to krásně. Na to kolem nádrže bych koupil sprej stříknul a zaleštil. Zbytek tužkou v tvém odstínu barvy bych přejel a nechal bych to tak :)

Podiv se do TP tam máš odstím tvé barvy a pošli hoď ho sem :)

Já mám 9460-modrá hlubinna

Sprej- http://www.auto-doplnky.com/barva-skoda-odstin-9460-modra-hlubinna-sk9460-p7390

Obrousil jsem to jemně kolem nádrže,odmastil,stříknul a nejde skoro nic vidět :) a kup si podběhy jinak dopadneš takto postupem času - http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=19621 :D

Jinak to ti asi nikdo nedá zdarma,ale mám známou na vrakáči třeba by ty věci měla ve stejné barvě :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Zdravím, mám tady takový záhadný problém. Z ničeho nic náhodně začne blikat displej climatronicu, po chvíli se k tomu přidá kontrolka airbagu, která se rozsvítí a "pulzuje" ve stejném rytmu jako climatronic a občas k tomu na maxidotu vyskočí "snímač oleje do dílny". A teď se k tomu přidá i to, že pokud je to auto v téhle " chybě" tak nejde nastartovat, prostě jen točí a nechytne, musím třeba 2x 3x vypnout zapalování a zase zapnout aby chytlo. Tato chyba se objevuje absolutně náhodně a neobjevil jsem žádný spouštěč toho. Jinak auto jezdí absolutně bez problémů a vše funguje. Na odkazu video jak bliká climatronic.Díky za každou radu.https://drive.google.com/file/d/1LCbdYU5Kk29SsHvF5B61BJq0NzYHi9sQ/view?usp=drivesdk
    • Ahoj Jen to trochu oživím,  nechal jsem dodělávat tažné v autorizáku kde se mě technik ptal co s tím budu tahat a když jsem řekl že jen příležitostně klasickou vlečku na bordel a tak, tak mi řekl že chlazení a altík řešit nemusím, pokud bych chtěl tahat karavan tak potom už ano. nechal jsem montovat oddělávací tažné za cenu 15k s daní a bylo do na OIII combi Fl 2018
    • Dovoluji si předpokládat že ti nevylejzaj kuličky na čepu pořádně promazat a nezasunutou kouli vyzkoušet ve svěráku pomocí té páky jestli se ty kuličky aretují jak mají. upozorňoval mě na to technik že se to může stát
  • Vytvořit...