Přejít na obsah

Prostor pro ridice (prava noha)


buml

Doporučené příspěvky

Chci se zeptat vas, co uz jste s O III neco najezdili, jakej mate pocit z mista pro pravou nohu ridice? Musim se priznat, ze na tohle auto jsem se strasne tesil, ze to bude moje dalsi drozka az dodaj CNG, ale po usednuti do auta v salonu, kdy jsem se pravou nohou majznul (a to doslova), tak me nak presla chut. Pravda jsem zvyklej jezdit rozcapenej jak devka, ale tohle me dostalo. Po presednuti do Rapidu bylo vse OK.

Odkaz ke komentáři

S timhle nemam v OIII problem. Osobne mi to prislo horsi u OII. Kolenem se opiram o stredovy panel, ktery je v teto oblasti u OII jaksi ostry. U OIII v pohode.

Zalezi ale na co jsi zvyklej. Projed se v tom aute, pujc si ho na 2 dny (jestli to jeste jde) a pak uvidis.

Kazdopadne tohle je vec, na kterou se da zvyknout. ;-)

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...
Guest zabransk

U mě OK, taky jsem měl strach z toho prostoru, ale vše vynahradil ještě prostor pod klíčkem, resp, žádný klíček tam nemám.

Dříve jsem do klíčku narážel....Kessy je super..

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Mám novú OIII 2 týždne, zatiaľ som jazdil iba krátke trasy v meste a musím povedať ze toto mi strašne vadí, tlači ma to presne v mieste kde ma začína bolieť noha už po pár minútach. Začínam uvažovať ze si idem vyrobiť nejaky molitan olepeny koženkou ktorý tam prilepim. Jedna z totálne nedomyslenych veci na OIII. ...

Odkaz ke komentáři

jezdím taky rozcapený - v O1 a O2 to bylo naprosto OK, ted mám nového Leona a je to problém. je to uzký (tunel široký a vysoký) a koleno mám otlačený... Chvílema to nevnímám, ale pak se mi to taky připomene... o molitanu už taky uvažuju... Takže evidentně to je celokoncernový směr... Bohužel v salonu mi to nepřišlo, až venku po pár hodinách a více jízdách jsem si to začal uvědomovat... Nechápu že tohle mohlo projít schválením... A myslel jsem, že na O3 by to bylo OK, že Leon to má v duchu "sportovnosti" uzký a široký tunel.. Tak ted vidím, že mne leon nemusí mrzet..

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Viki, nene, az si sednes v patek do myho auta uvidime. Ja s tim nemel v salonu taky problem.

Problem u me zacina, pokud najedu cca 50km a vic na jeden start, pote pravou nohu pustim a zacne se opirat. Jestli sedim uplne dole nebo sedim uplne nahore, je to bez zmeny. Zkousel jsem dat nohu bliz k tunelu at se mi opira co nejvetsi usek, bez uspechu...

S autem mam po trech mesicich najeto pres 20k a jsem z toho mirne rozcarovany :-).

Molitan jsem zkousel jednou, nepomohl, zkousel jsem i hadr na otirani skla :-D a taky nepomohl. Jedine mi pomaha dat ruku mezi stehno a rucni brzdu v pesti. Jen me to neba vydrzet treba hodinu :-)

Opiram se v miste zevniho menisku a lytkove kosti, kde mam je kost a zadne maso...

Tento problem nemam treba v soucasnem superbu, sedacku si dam trosku nahoru a dozadu, mista je zde vykroneno habadej :)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Jako bývalý majitel OII a nynější OIII SCOUT musím přiznat že pravou nohu nyní prostě není kde složit. Pokud se najde podnikavý typ člověka který začne vyrábět vkusnou podložku, budu mezi prvníma z x 1000 majitelů OIII který si jí ihned koupí.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...

Ja jsem vyfasoval v práci OIII po Focusu. Mám od půlky února najeto asi 7000 km a ještě jsem si nenašel pozici sedačky. V tom Focusu to bylo asi po 50km. Údajně má OIII hlouběji pedály. To by asi mohl být můj problém , nožíčky mám kraťoučký :) a když si nastavím sedačku , aby se mi dobře držel volant , tak mám problém sešlápnout spojku.

 

 

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...