Přejít na obsah

Silentbloky ramen


Jeřáb

Doporučené příspěvky

Moc ti děkuji za doporučení, postupně to začnu řešit s tím, že jako první nechám vyměnit silentbloky předních ramen. Co se týče silentbloku motoru, převodovky či kosti máš na mysli originál – škoda anebo originálního výrobce (prvovýroba) pro škodu např. LEMFOERDER aj.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
V 17. 10. 2019 at 19:02, Pepin napsal:

Zdravím, nechal jsem si vyměnit kompletní ramena zn. FRAP s plnými silentbloky. Bohužel po výměně se mi zvýšily vibrace při nižších otáčkách cca do 1500, a poté vibrace ustanou. Je možné, že na to mají vliv plné silentbloky. Mám octavii 1, 1,9 tdi.

 

Ano,je to tím. Tohle jsem pociťoval na každém TDI,kde jsem je dal.. Nicméně nejméně se komfort snížil při použití plných silentbloku od DELPHI.

Odkaz ke komentáři

Děkuji Venouškovi Veselému za komentář! Doporučuješ origo plné? To, že jsem se nezmínil o penězích znamenalo, že akceptuji cenu, hlavně, že bude zajištěn komfort a kvalita, což Martin ASV očividně nepochopil a rozhodl jsem se na to nereagovat!!! Nicméně Venoušek Veselý mě přesvědčil, že jsou ještě tací, s kterými se dá seriózně diskutovat a případně od nich přijmout cennou radu. Moc děkuju!

Odkaz ke komentáři

Origo určitě,jestli plné nevím...,nejsem odborník.Ale já kupuju jen origo věci,i když někdo může říct,že za tu cenu to nemá smysl.Ale já už se taky z druhovýrobou spálil,takže tak.Ale proti gustu žádný dišputát!Ale každý jsme dospělý inteligentní člověk,tak každý přece ví co má dělat!A když nevím,tak jsi jdu přece pro radu.Od toho to vlákno tady je ne!

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 10 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...