Přejít na obsah

Collinite Super Doublecoat Auto WAX 476S


Doporučené příspěvky

Tento syntetický vosk se zaměřuje na extra dlouhou výdrž. Výrobce uvádí při správné aplikaci dokonce 12 měsíců. Ideální volba pro drsné zimní měsíce bez možnosti průběžného mytí a ošetřování. Nebo pro někoho, kdo nemá čas v průběhu roku se o vosk starat. Balení obsahuje 250ml vosku. Doporučujeme pečlivě přečíst návod k aplikaci!

Upraveno uživatelem cubecnik
Odkaz ke komentáři

Rozhoduju se mezi Dodo Supernatural Hybrid a právě tímto voskem.. Jaké jsou pro a proti a který vosk byste doporučili na zimu - během zimy meju auto tak 2x :( A můžu ke Collinite použít DJ Born To Be Mild nebo Raceglaze Aquabath Wash and Wax?

 

Doporučili byste Collinite i na alu kola v zimě?

 

Díky.

Odkaz ke komentáři

Já jsem se ještě nedostal k tomu, abych kolohnáta zkusil. Co vím, tak se dává na auta co se vůbec často nemyjí. Dokonce vydrží i nějakou tu myčku. Já bych doporučil šampon od Raceglaze, protože když je ideální ty přírodní vosky tak to nebude špatný tah pro syntetické. Kolohnát je složitější na rozleštění. S Hybridem nebudeš mít takovou práci a je to vosk vyšší třídy takže i po dokomčení uvidíš rozdíl na lesku. Ani v jednom směru neuděláš chybu. A na kola bych to nedoporučil. Je tvrdý a bude to blbě nanášet. Na kola i v zimě dej Autobahn.

Odkaz ke komentáři

To, že se špatně nanáší, musíš pracovat díl po díle, jinak ti to moc zaschne a musíš použít čistič.. No a Supernatural Hybrid má výdrž 6 měsíců a u Raceglaze je až 8 měsíců. V kombinaci se šampónem Raceglaze mi to přijde jako nejlepší volba. Ale to se samozřejmě uvidí v průběhu zimy..

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...

Kolohnát je perfektní syntetický vosk, nanesl jsem ho na auta která aspoň jednou týdně výdám a zatím je protekce ultimátní. Jako podklad pod syntetické vosky je dobré používat již zmíněný Super Reisin Polish a nebo Achilles Prep (tyhle dva čističe laku mám pod něj ozkoušené). Co se týká aplikace je důležité pracovat ve stálém tepelném prostředí ideálně garáž. Nikdy jsem ale neměl problém co se píše na DC buď změnili recepturu a nebo je to problém aplikace v teple a na sluníčku - což se nedoporučuje u žádného vosku. Za mě je kolohnát ideální volbou na přečkání zimního období :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...