Přejít na obsah

Dodo Juice Supernatural HYBRID


Doporučené příspěvky

Supernatural hybrid paste sealant je hybridní vosk spojující to nejlepší z přírodních a syntetických ingrediencí. Vyroben pro maximální výdrž a jako odpověď proti AG HD wax a Collinite 476 a FK-1000. U původního a originálního Supernatural vosku bylo cílem vyrobit maximálně přírodní produkt s co nejčistšími ingrediencemi. Hybrid se zaměřuje na maximální výdrž a odolnost, která je 4-6 měsíců. Složení vosku je podobné jako u PRO verzí (obsahují Red Mist polymery). Hybrid je jako přeplňovaný Hemi motor oproti vysokootáčkovému atmosférickému závodnímu Porsche motoru vytočeného do 10tis ot/min (Supernatural original). Je pouze na vás, jakou "motorizaci" si zvolíte. Hybrid je ideální pro svou výdrž např pro zimní využití nebo pro voskování kol.

Upraveno uživatelem cubecnik
Odkaz ke komentáři

Tak se mi zdá, že už to zas není tak jak když jsem to navoskoval, posuďte sami (2 vrstvy před 16ti dny). A teď jsem to neumýval vůbec, takže šámpón můžem vyloučit. Podle mě to bude ten novej SRP (2012), imho to neni dobrej podklad pro supernatural a sežere ho to ...

WP_20130926_001.jpgWP_20130926_002.jpg

Odkaz ke komentáři

Lime prime a supernatural funguje dobře... SRP bude dobrý pro HD wax...

 

Tak co jsem se koukal tak na SRP používají kolohnáta a nebo Hard Candy od Doda...

 

 

 

"Samotná pasta umí lak ochránit na pár týdnů, voskem se prodlouží ochrana. U hodně zašlých laků nutnost pečlivého nanesení aby nevznikly fleky.

 

Nesnášenlivost s jinými vosky než Autoglym HD Wax(tvoří se fleky jakoby nedoleštěné nebo špatně rozleštěné pasty) Nelze aplikovat na strojně rozleštěné laky, jelikož resiny obsažené v pastě nemají kam "zapadnout" a dochází k samovolné tvorbě fleků jako když od nerozleštěné pasty."

 

Zdroj mathyas.

Upraveno uživatelem cubecnik
Odkaz ke komentáři

Tak jsem ho dneska nahodil, první vrstvu jsem dodělal před chvílí, druhou dám navečer a třetí zítra ráno.... Jediný co můžu posoudit je že oproti purple haze pro je mnohem větší práce ho rozleštit, doufám že je to daň za větší odolnost a delší životnost... Není to moc objektivní může to být i teplotou, PHP jsem dával najaře když bylo kolem 20°C a dneska bylo tak 13°C

post-2335-0-89780100-1380716343_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...