Přejít na obsah

Dodo Juice Supernatural Carnauba Glaze


Doporučené příspěvky

Supernatural carnauba glaze je přírodní detailer obsahující velký podíl carnauby, což je přírodní základ pro vosk. Je tedy ideální pro oživení lesku po mytí nebo jako bežný detailer, když je potřeba setřít a vyleštit lehce zašpiněný povrch. Oproti známému detaileru Red mist je naprosto neškodný i k čerstvě nanešeným přírodním voskům a nekazí a nepřekrývá dokonalý vzhled přírodnáích vosků s vysokým obsahem carnauby.

 

Neutrální vůně

Objem 500ml

 

 

Pokud na svém autě vozíte supernatural vosky, tak by Carnauba Glaze neměl chybět v povinné výbavě.

Odkaz ke komentáři

Jsem si ho koupil, tak jsem na to zvědavej. Moje použití bude spíš občas po omytí abych oživil lesk ale to spíš až později třeba po měsící nebo dvou rolleyes.gif

 

Edit: 27. 9. 2013

 

Takže dneska jsem ho vyzkoušel a nedopadlo to moc dobřeangry.gif. Teď bych potřeboval zjistit co jsem kde udělal špatně. Auto jsem umyl standartně DoDo supernatural šampon, wapka atd jako standardně. Potom jsem to osušil s dry me crazy jako obvikle. Jelikož vosk kterej jsem dával v březnu nebo dubnu už je pryč tak jsem sí říkal že do tý doby než dám novej vosk(někde příští týden) Zkusím použít carnuba glaze abych viděl jestli bude znát lesk atd. Kdyz bylo auto suchý tak jsem to začal stříkat a zkoušel jsem to rozleštit mikrovláknem s dlouhym vlasem jelikož to moc nešlo spíš jsem to rozetřel tak jsem si šel domu pro summit kterým to rozleštím mezi tím mi to na autě pozaschlo a rozleštit to bylo peklo tedy a ani to není stoprocentní wallbash.gif. Takže teď kde se stala chyba? Ještě dodám že jsem to dělal ve stínu

 

když jsem nadtím tak přemýšlel tak mě napadlo pár možností.

 

- Carnuba glaze jakožto detailer slouží k něčemu jinému než jsem to použil

- Nejde použít na nenavoskovaný povrch

- Udělal jsem někde nějakou chybu v postupu ikdyž jsem četl návod vzadu na lahvi tak postup se zdá být OK.

 

Někdo nějaké postřehy či zkušenosti ?

Upraveno uživatelem header009
Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

Tak konečně po konzultaci s DS jsem zjistil kde je chyba a proč mi to nešlo ani na nenavoskovaném autě a ve výsledku ani na navoskovaném autě.... Chyba byla samozřejmě v mejch rukách a to konkrétně v aplikaci... Myslel jsem si že se aplikuje tak že se nastříká na auto a rozleští a ono se to správně má dělat tak že se nastříká lehce do hadru a pak rozleští a to funguje dobře. Dneska jsem to zkoušel a v kombinaci se summitem to šlo krásně a výsledek taky slušnej B)

Upraveno uživatelem header009
Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak jsem nedávno pořídil Carnauba Glaze od Doda a jelikož se konečně udělalo alespoň trochu slušně, vyzkoušel jsem ho. Mám zavoskováno Supernatural Hybrid voskem a vše co používám, je ze Supernatural řady. Tudíž i tady byl CG jasná volba. Odfotil jsem pár fotek z výsledku. Aplikoval jsem ne nejdřív na hadr, ale na auto jak je napsáno na balení a šmouhy mi to neudělalo. Je fakt, že jsem šel po menších částech a hned rozlešťoval. Spotřeba parádní, takže očekávám dlouhou výdž. Fotky jsou z mobilu, ale myslím, že odpovídají docela reálu. Jedná se o devítiletej lak. B)

 

post-1472-0-78783600-1399222303_thumb.jpg

post-1472-0-28005800-1399222318_thumb.jpg

post-1472-0-69097500-1399222327_thumb.jpg

post-1472-0-09317200-1399222447_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...