dav.hlousek Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 Zdravím poradí mi někdo kde najdu termostat u AQY motoru(nejlépe foto nebo nákres). Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mausek Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 snad jsem se trefil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dav.hlousek Odesláno Září 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2013 Díky,super a kde najdu ten odkaz? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mausek Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 Díky,super a kde najdu ten odkaz? jaky odkaz?zobrazil se ti obrazek?je to sejmute z DP-dilenske prirucky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 Prostě je schovaný drobet za alternátorem na čelní straně motoru a vede tam jedna tlustá hadice. Při výměně doporučuji sundat alternátor, je to 10 minut a fakt to ulehčí práci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dav.hlousek Odesláno Září 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2013 Jo už to vidím díky za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mephistopheles Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 Jo měnil jsem před půl rokem a přístup je opravdu pro zlomené ruce nadvakrát :-D jinak doporučuju dát ten nejkvalitnější ať to nemusíš měnit moc často. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 Už jsem to dělal 3x a pokud se vyndá altík tak je tam přístup pěkný. Poprvé jsem to dělal bez demontáže altíku a šlo to blbě, pak jsme tam dal LPG a překáželi mi tam hadičky od plynu, tak jsem sundaval altík a bylo to i s tím vyndáním rychlejší. A když byl dole řemen, tak jsem vyndal i napínací kladku a promazal v ní ložisko, což je také dobré občas udělat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dav.hlousek Odesláno Říjen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2013 Zdarvím chtěl bych se jestě zeptat jak povolím ten napínák na řemen k tomu alternátoru.Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Říjen 12, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2013 Nahoře je na něm výstupek asi na 19 klíč, tak tam dej plochý klíč a zatáhnu - dopředu a tím se povolí řemen. V tom těle je vidět z pohledu po levé straně dírka, tam prostrč kus drátu nebo slobého šroubováku a až nadoraz a ta kladka zůstane tak povolená a můžeš lehce sundat řemen. Samotná kladka drží na 3 šroubech z levé strany z pohledu do motoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dav.hlousek Odesláno Říjen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2013 Dík za vyčerpávající odpověd zítra se do toho termostatu pustím,jen se chci ještě zeptat je na hadici někde vypoušťák na vodu? Nebo odpojujete rovnou hadici. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Říjen 12, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2013 Na leve strane u chladice je vypousteci ventil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dav.hlousek Odesláno Říjen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2013 ok díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Říjen 12, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2013 Jen se potom nelekni, až vyndáš termostat, že poteče z motoru voda, protože tím kohoutem se toho moc vypustí, tedy spíše se vypustí jen hadice a chladič a obsah v bloku motoru tam zůstane a právě tam tu vodu drží termostat, kdybys to vypuštěl na teplém motoru, aby byl termostat otevřený, tak by vytekla skoro všechna, ale to nedoporučuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dav.hlousek Odesláno Říjen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2013 Takže termostat vyměněn tak to bude snad ok,jinak ještě jednou díky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dav.hlousek Odesláno Listopad 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 Zdravím mám další problém s teplotou.Za jízdy se motor dlouho ohřívá ,když stojím tak na volnoběh se motor ohřeje a obě hadice jsou horké při volné jízdě cca 10 km se teplota na teploměru nehýbe,ale po zastavení je spodní hadice(mezi termostatem a chladičem) studená a začíná se zahřívat pomalu zase až když stojím.Je to normální? Nebo kde by mohla být závada? termostat měněn tak cca před měsícem(1000 km)a musí se voda po výměně termostatu odvzdušnit nebo se to odvzdušnuje samo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Listopad 18, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2013 Odvzdušní se to samo. Chtělo by to napíchnout na počítač a projet to a sledovat teplotu motoru jak kolísá a neměl aby jít pod cca 85°C, jinak to asi nezjistíš. Ona je celkem již zima a je možné že se dost motor chladí okolním vzduchem a termostat není potřeba moc otevírat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mephistopheles Odesláno Listopad 19, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 Jaký jsi tam dal termostat? doufám že něco kvalitního (žádná čína nebo nedejbože polský), třeba je vadný od výroby a teď se to projevilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OCTAVIA I 2.0 85kw Odesláno Srpen 25, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 Taky mám problém s teplotou chladící kapaliny u tohoto motoru, ráno už je chladněji, dnes když jsem jel ráno tak bylo + 6°C tak motor se ohřál na správnou teplotu až po 7-8 km a až bude zima tak to bude ještě horší, auto tím pádem netopí a má větší spotřebu, bude stačit když vyměním termostat? nebo je potřeba vyměnit i něco jiného? (nebo mám používat dečku před chladič?) Když bych měnil termostat co vše je potřeba koupit ? (jen termostat a těsnící gumičku a nějaký fridex?) Píšete že pro snadnější demontáž je lepší vymontovat alternátor, ale já bych s ním nerad nějak hýbal, jde ten termostat vyměnit i bez demontáže alternátoru? A se kterým termostatem máte nejlepší zkušenosti, který mám koupit? Předem moc děkuji za odpovědi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Srpen 25, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 Jde to i bez demontáže alternátoru. Termostat buď origo nebo třeba Wahler, hlavně ne francouzské Vernet. S termostatem taky vyměň O-kroužek. Vyteče tak 2 litry chladicí kapaliny, takže budeš potřebovat fridex a třeba destilku. A teď se zeptám já. Jak si poznal, že je v háji termostat? Zahřeje se motor na provozní teplotu? Když se motor zahřívá, co spodní hadice od chladiče, je teplá nebo studená? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OCTAVIA I 2.0 85kw Odesláno Srpen 25, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 Teplotu hadic jsem nezkoušel ale poznal jsem to tak jak už sem psal že motor se zahřeje na provozní teplotu až po ujetí 8 km při venkovní teplotě + 6°C jak to asi tak bude např. při - 20 °C, přeci motor musí být ohřátý po 2 km normální jízdy. Do práce dojíždím 10 km a auto začíná topit až když dojíždim na konci trasy, neříkejte mi že je to normální u octavie, Jak se motor ohřívá vám na provozní teplotu, po kolika km normální jízdy ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Srpen 25, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 Na provozní teplotu ho dostanu s malém vytáčení motoru asi jako ty. Ale celkem mi to topí dříve. U toho topení je znát v jakých otáčkách se motor pohybuje. Nesmíš zapomenout, že je to litinový motor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OCTAVIA I 2.0 85kw Odesláno Srpen 25, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 Já většinou jezdím na co nejnižší otáčky, kvůli spotřebě je to motor 2.0 a když jen lechtám plyn tak mi to žere 7-8 l/100km ale kdybych to víc točil tak si to veme klidně i 15-16 l/100 km, mám tedy ten termostat vyměnit, nebo je to normální a výměnou ničeho nedocílim? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Srpen 25, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 Tak to vyzkoušej. Po chvilce jízdy, zastav a sáhni na spodní hadici co je od termostatu ke chladiči, když bude studená, termostat je zavřenej. Já to občas píchnu na diagnostiku, do nádržky na chladicí kapalinu dám teploměr a nechám po postupně zahřívat na volnoběh a sleduji teplotu na budíkách a také motoru, kontroluji hadice atd. a vím že mám vše v pořádku a cestou do práce, což mám 11 nebo 12 km, podle toho kudy jedu, když to točím při rozjezdech do nějakých 2000 ot. až pětku na 2500 ot, to ne kvůli spotřebě, ale že je to zbytečné více, tak v pátek jsem to taky zahřál až po skoro deseti km, ale v zimě to není o moc horší, spíš stejné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OCTAVIA I 2.0 85kw Odesláno Srpen 26, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2014 Já sem tedy ten termostat koupil a koupil jsem termostat výrobce Gates (made in USA), vyšel mě na 190 kč, co si myslíte je to kvalitní výrobek nebo jsem koupil špatn? Byl bych rád kdyby ten termostat něco vydržel tak snad jsem pořídil dobře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Srpen 26, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2014 Napiš jestli to bude po výměně lepší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Srpen 26, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2014 Ja musel s termostatem menit i tu plastovou prirubu, teklo to okolo, asi byla po tech letech trochu deformovana. Jinak altik jsem sundal, je to lepsi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Říjen 8, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 Tak co ta výměna termostatu, zabralo to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OCTAVIA I 2.0 85kw Odesláno Říjen 9, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2014 Termostat jsem ještě nevyměnil, moc se mi do toho nechce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Říjen 9, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2014 No já bych ho teď před zimou určitě co nejdřív vyměnil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.