Přejít na obsah

Výměna Turba

Doporučené příspěvky

Zdravím klubáci... Mé auto zanedlouho bude slavit 400tis a chci vyměnit turvo své za sehnané...

Problém je takový že je to turbo úplně jiný.

A tak se ptám myslíte že ho můžu vyměnit? Mám nachystané turbo garret a má škrtící klapku.

V autě garret není a proporčně je jiné..

Prosím a radu ... :)

Na fotkách je na krytu ten garret

post-12636-0-18676000-1381088294_thumb.jpg

post-12636-0-22079400-1381088316_thumb.jpg

post-12636-0-16228700-1381088367_thumb.jpg

post-12636-0-20329700-1381088390_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Podtlakovku mám koupenou ted ho leštím.... Chci ho tam narvat.... Co by se mělo vše předělat?

zatím mám spřesvšědčení že to namontuju a pojede to :D

Ne teď jako navažno tomu fakt nerozumím ale jenom jsem se dozvědel že to bude živější to auto... takže jdu do toho.. když mi hoši pomužete s nazorama.. tak to celé nafotím ;)

Odkaz ke komentáři

O něco živější by to mohlo být :-D předělat se musí: první díl výfuku, trubka mazání a přepad, komplet vedení podtlak hadiček včetně ovládacích ventilků, zasobník podtlaku, trubka od IC do turba a hlavně upravit sw v řj motoru. Možná, že sem na něco zapomněl.

Třeba mě někdo doplní nebo opraví :-)

Upraveno uživatelem kocka87
Odkaz ke komentáři

My sme studovali to zapojení a ty součastky a vše se napojuje ve stejných místech , výfuk je stejný, a to staré má ovládání něčeho taky... takže hadičky jsou taky napojený.

Takže pokusím se to na hulváta napojit a uvidím to z toho vyběhne :)

Protože jsem dnes prošel vše co jsi napsal a vše ověřil v dílech... a vše tam je jak ríkáš.

Tak nevím nevím :/

Odkaz ke komentáři

Jenže prostě obtokový turbo, funguje jinak než VNT. Takže si tu pročti na foru, je to tu už napsaný... :wallbash:

Kdyby jsi místo vyhození peněz za turbo, když ti tvoje funguje (pokud nechceš honit extrémní koně) koupil trisky a nechal u někoho osvědčenýho naladit soft (stejně musíš soft kvůli turbu řešit) tak ti to pojede taky mnohem svižněji a ve finále by tě to vyšlo ještě levněji..

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři

Co máš vůbec za kód motoru? Předpokládám, že AGR.

Stejné to určitě není, studujte lépe. Jestli si myslíte, že jen přehodíte turbo a pojedete to protáhnout na dálnici, tak to ani náhodou :-D Nedrží náhodou výfuk na starém turbu na čtyřech šteftech a na vnt na třech? A taky mi přijde, že vám uniká jedna podstatná věc a to, že vnt turbo je ovládané podtlakem a né přetlakem jak to máš teď na autě. Takže hadičky se vám možná podaří zapojit, ale fungovat to nebude.

Tato předělávka o kterou se pokoušíte se dle mého za tak málo získaných koní navíc nevyplatí :wallbash:

Měl si to udělat jak píše Spooky.

Odkaz ke komentáři

Jenže prostě obtokový turbo, funguje jinak než VNT. Takže si tu pročti na foru, je to tu už napsaný... :wallbash:

Kdyby jsi místo vyhození peněz za turbo, když ti tvoje funguje (pokud nechceš honit extrémní koně) koupil trisky a nechal u někoho osvědčenýho naladit soft (stejně musíš soft kvůli turbu řešit) tak ti to pojede taky mnohem svižněji a ve finále by tě to vyšlo ještě levněji..

Spooky asik seš cholerické povahy nebo nevím proč máš takovej přístup. Já se chci tady o tom klidně bavit.

Koně extremě honit nechci... nejsem kokůtek z vesnice co staví raketu.

Turbo sem dostal a uvažoval jsem o jeho výměně. takže nevím co plácáš o vyhazování peněz.

A kdybych měl špatný trysky tak bych logicky řešil je.

Spíše KDYBY jsi ty měl víc taktnosti tak mi to v klidu vysvětliš(jako člen členovi klubu) a poradil jak konkretně poladil soft. nebo spíše poradil osobu na to, tak bych nemusel ti takhle odpovídat.

Kocka87: Děkuji za info o tom že je tam více zádrhelů. Dnes sem volal s par servisakama a řekli mi co vše pro to udělat aby to tam šlo a taky mi řekli svůj názor jestli to má smysl.

Takže na to prdím.

Bohužel nejsem turbo machr. Není to muj obor ... tak díky za názory....

Jestli to někdo bude číst tak výsledek je

MOC PRACNÝ ŽÁDNÝ EFEKT.

Odkaz ke komentáři

Protože jsem kokůtek z vesnice co z toho dělá něco co to auto není a nikdy nebude,ale nemůžu si pomoct, já jsem prostě nemocnej... ;-)

Kočka ti dvakrát napíše že to není tak jednoduchý a ty dvakrát odúpovíš že ho tam hodíš a pojedeš.

Navíc jsi děsnej člen klubu, tak by jsi mohl vědět že se to tu již několikrát řešilo...

Jinak za mě na Soft jedině TDiFun a nebo jsou dobrý dieselpower,ale tam nemám osobní zkušenost...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...