Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

Dobře, na pohled mi taky přijde asi nejhodnotněji vypadající, takže v tomto souhlasím - otázkou je, kolik z toho ovlivňuje to, že ty níže jsou tvarově jednodušší (bez toho "žebrování") a je to jen rychlá fotomontáž malůvka, no :)

Marrty: Oukej, i toto je možnost, děkuji :palec:

Poslal jsem před chvílí na prodejce dotaz, zda nabízí i možnost zvolit perforovanou kůži. Pokud ano, možná to rozhodování ovlivní :)

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

No jasně, všechny, které jsou výše uvedené (až na ty oranžové první, které slouží jako příklad) jsou možné :palec:

Jsou to černé s takovou lehce načervenalou Alcantarou a červeným prošíváním, možná, jak jsem psal, bych udělal pod hlavovou opěrkou ten červený pruh alá OIII RS - upřímně to je za mě asi aktuálně největší favorit.

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

Tak kluci, díky všem za hlasy. Najednou mě nějak osvítilo a mám v hlavě přesně 2 koncepty co vyberu. Musím se ještě rozhodnout na základě odpovědi na nějaké doplňující dotazy, které jsem výrobci poslal. Zatím nebudu říkat nic bližšího, ale všem moc díky za postupné nakopnutí! :)

Odkaz ke komentáři

Ale houby :)

Xenesis byla chyba, naprd žárovky - koupeno za litr, prodáno za nějakých 400,- Kč, smůla, no.. Druhé Philips Diamond Vision, které mám teď, svítí o 100% lépe než ty Xenesisy a vypadají super, no viditelnost je pořád špatná a navíc nemají homologaci, čili je to další zdroj potencionálních problémů. Takže poprvé kupuji žárovky, které by opravdu měly SVÍTIT a navíc dle fotek a videí díky trošku studenějšímu světlu (kolem 3500K) a vysoké intenzitě svitu to vypadá taky jako xenony, takže snad u nich už zůstanu - a navíc jsem je rovnou koupil i s H1-čkami, které mám dosud originální :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...