Přejít na obsah

Zaino Show car wash


Doporučené příspěvky

Až z dalekého kapitalistické západu ke mně, v jeden sychravý podzimní den, dorazil tenhle prémiový šampón jménem Show car wash.

 

Z-7™ Show Car Wash is a concentrated blend of special cleaners, conditioners and our famous Show Car Polish ingredients that clean and enhance the gloss of painted surfaces. Z-7™ Show Car Wash gently cleans your car without using harsh detergents, alkali or acids. Plus, our special water-based lubricants buffer the paint to prevent scratching and reduce the risk of swirl marks, even on black and red cars.

 

Ve zkratce nám výrobce říká, že jeho výrobek je plný speciálních čističů, zajišťuje aby rukavice klouzala po laku a netvořila škrábance.

 

Výrobce nám garantuje, že s tímto 500ml balením umyjeme 12 středně velkých aut...ale realita, je možná trochu jiná.......

 

Na balení je napsáno, že máme použít 2-3 víčka na galon vody (3,8L) Mám Dodo kýble o obsahu 20L se kterým vcelku solidně umyji auto když není extrémně špinavé. Tady jsem narazil na takový můj osobní, malý, problémek a to odměřit pět víček hustého koncentrátu a šampón jsem měl všude :lool: Mno...použil jsem tedy zhruba 1dcl šampónu a to v poměru dvě víčka na galon a decka v háji...to asi tedy nemám středně velké auto (jen upozorňuji že je to šampón z USA :lol: )

Šampón příjemně voní a dostatečně pění. Umývání byla jedna radost. Lesk se po umytí dostavil jak jsem předpokládal, ale zdálo se mi, že třeba Raceglazé aqua bath and wash má výsledek lepší.

 

Podtrženo, sečteno je to pro mně jeden z nejméně ekonomických šampónů na trhu. Mě osobně by stačil na pět umytí :huh: Asi není pro Amíky Octavia středně velké auto :lol:

post-21543-0-46612800-1383392469_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
    • Zdravím, začala mi skákat závada airbagů, na diagnostice to píše tyto chyby viz. foto. Mate s tím někdo zkušenost? Diky za rady… 
×
×
  • Vytvořit...