Hydraulik Odesláno Listopad 12, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2013 Dá se sehnat diagnostika, kterou je možné kodovat a provádět ruzné ukony na OIII? Vím že to ted je nějak "online", tak mně zajímá jestli tohle podporuje třeba legálně koupená diagnostika, nebo to opravdu mužou provádět (zatím) jen autorizáky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 Legálne vieš použiť VCDS, podpora pre MQB platformu je ale ešte vcelku slabá. Je to približne rovnaké, ako za čias nábehu Golfu 5 alebo Octavie II v rokoch 2004-2005. Ešte sa nevie veľa vecí, ale postupne to pribúda. Treba ale naozaj legálnu a plnú verziu VCDS, pretože nová verzia vie vždy toho viac, ako tá predošlá. Číňania sú pozadu, v prípade OIII nemá význam investovať do lacných čínskych káblov. A čo sa týka nelegálnych riešení, je možné spojazdniť aj ODIS na hardvéri od čínskych "priateľov". Kódovanie v ODISe zatiaľ nič moc, veľa vecí sa kóduje online, je to skôr použiteľné na čítanie chýb a podobne. Niektoré jednotky idú kódovať aj v offline režime, ale väčšinou je nutné zadať už hotový vypočítaný kód. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ehm Odesláno Červenec 24, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2014 Ma niekto skusenosti s tymto kablom na OIII http://www.xcar360.com/super-vag-com-12-12.html ? Bude fungovat s OIII vyrobenou v 5/2014? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 24, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2014 tak je to činský padělek, asi bude ale ne všechny funkce.. jelikož na origoš kabely jsou verze 14... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ehm Odesláno Červenec 24, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2014 Na stranke http://www.ross-tech.com/vcds/download/ je aktualna verzia VCDS 12.12.2, cinan na stranke odpovedal, ze tato verzia je aj na prilozenom CD a malo by to fungovat. Aku verziu kabla 14 myslis? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 24, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2014 The current version is: Beta 14.7.2 Data Version 20140714 ono to fungovat bude, ale nemusí všechny funkce... každej si koupí čínu a pak se diví... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červenec 24, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2014 Ty máš origo? Už jsem nad kabelem taky uvažoval, na Fabku mám, ale Čínu nechci a origo stojí dardu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peter_K Odesláno Září 14, 2014 Sdílet Odesláno Září 14, 2014 Mám otázku, chci si koupit originál hex-Can, ale nevím, který je optimální pro mě použití, diagnostika domácího parku vozidel atd, s postupnou inovací na Octavii III a Fabii III. Uvažoval jsem jen samotném Hex-Can kabelu, s tím že VCDS je free, ale jestli to chápu na stránkach pc-diagnostika tato varianta nepodporuje on-line služby, které jsou nezbytné pro vypnutí start/stop atd. Musí opravdu koupit kabel za 13000? Píšou tam, že nejdou ani kódovat výměna zadních destiček na passat, ale to jde snad na každém vcds, nebo aspoň můj klon to umožňuje.... Za každou radu budu rád. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boban1108 Odesláno Září 15, 2014 Sdílet Odesláno Září 15, 2014 No originál se dá pořídit už za 7400: http://www.vag-com.cz/VAG-COM/ Jenže bez DPH. Co se týče čínských kopií, tak ke kabelu dodávají CD se softwarem. Kabel má v sobě údajně chip a ten je přizpůsobený tomu softwaru. Pokud upgraduješ software tak prý i nenávratně poškodíš ten chip a kabel můžeš vyhodit. Upozorňuji, že jen prodávám z druhé ruky, co jsem slyšel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.